Media

Βασάλος - Fipster οι μεγάλοι νικητές του Asia Express - Αποθεωτικά τα σχόλια στο twitter

Gossip-tv Team

Asia Express τελικός: Μετά από αρκετές δοκιμασίες, κακουχίες, πείνα αλλά και όμορφες στιγμές, ένα δύσκολο αλλά συγχρόνως και μαγικό ταξίδι στην Ασία για τους φιναλίστ του παιχνιδιού, έφτασε στο τέλος του! 

Μεγάλοι νικητές ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Φίλιππος Ιωάννου, ή Fipster αν προτιμάτε οι οποίοι στον τελικό είχαν να αντιμετωπίσουν τους επίσης σκληροτράχηλους και ικανότατους Παύλο Γαλακτερό και Χρήστο Ζώτο.

Τρίτες στην κατάταξη που έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό ήταν η Χριστίνα Κολέτσα με τη Μαρία Μαρούλις οι οποίες όμως δεν τα πήγαν καλά στην προτελευταία αποστολή του παιχνιδιού.

Απόψε (11/12) παρακολουθήσαμε μία δοκιμασία για γερά νεύρα μεταξύ των δύο ζευγαριών που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη και φυσικά στο έπαθλο των 50.000 ευρώ του παιχνιδιού.

Για να φτάσουν μέχρι εκεί βέβαια, οι τέσσερις φιναλίστ χρειάστηκε να διανύσουν 4.000 χιλιόμετρα σε Καμπότζη, Λάος και Ταϊλάνδη.

Όπως είδαμε στον αποψινό τελικό σε 2 χρηματοκιβώτια στην Bangkok, βρίσκονταν δύο χρυσά μενταγιόν αξίας 20.000 ευρώ. Ένα μόνο ζευγάρι όμως θα εξαργύρωνε το δικό του, όποιο έφτανε πρώτο στο σημείο της νίκης.

Στα τελευταία 62 χιλιόμετρα, όλα μέσα στην πολύβουη πρωτεύουσα, τα ζευγάρια έπρεπε να βρουν τους τέσσερις δράκους, που οδηγούσαν στα χρυσά μενταγιόν. Για να το καταφέρουν αυτό χρειάστηκε να εντοπίσουν τον άνθρωπο-δράκο, να ψωνίσουν λουλούδια στα τυφλά, να κάνουν μασάζ ποδιών σε ντόπιους και να ακούσουν Ταϊλανδούς να ερμηνεύουν... ελληνικά τραγούδια!

Αν κατάφερναν να συγκεντρώσουν τους τέσσερις δράκους, έπρεπε να ψάξουν για έναν βούβαλο στα στενά της πόλης, που θα τους οδηγούσε σε ένα αντικείμενο έκπληξη και θα πλοηγούνταν ως το σημείο της νίκης!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster τα έκαναν όλα σωστά τα παραπάνω και στους σωστούς χρόνους και έτσι κατάφεραν να είναι εκείνοι οι μεγάλοι νικητές και κατά 50.000 ευρώ πλουσιότεροι.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχόλια των χρηστών του twitter:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved