Media

Asia Express: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξύρισε on camera το μουστάκι του και η Ζενεβιέβ έμεινε άναυδη

Gossip-tv Team

Asia Express: Σήμερα (11/12) το βράδυ ήταν ο μεγάλος τελικός του ταξιδιωτικού ριάλιτι επιβίωσης του Star και οι μεγάλοι νικητές είναι γεγονός.

Το συναρπαστικό ταξίδι του «Asia Express», που μας ταξίδεψε σε άγνωστους προορισμούς, αποκαλύπτοντας φυσικές ομορφιές και διαφορετικές κουλτούρες, μέσα από τη δράση και τις περιπέτειες, που έζησαν 20 celebrities, ολοκληρώθηκε.

Μετά από 4.000 χιλιόμετρα σε Καμπότζη, Λάος και Ταϊλάνδη, η περιπέτεια στα χνάρια του δράκου, μπήκε στην τελική ευθεία για τον Fipster με τον Κωνσταντίνο και τον Χρήστο με τον Παύλο!

Σε 2 χρηματοκιβώτια στην Bangkok, βρέθηκαν δύο χρυσά μενταγιόν αξίας 20.000 ευρώ. Ένα μόνο ζευγάρι όμως εξαργύρωσε το δικό του. Στα τελευταία 62 χιλιόμετρα, όλα μέσα στην πολύβουη πρωτεύουσα, τα ζευγάρια έπρεπε να βρουν τους τέσσερις δράκους, που οδηγούσαν στα χρυσά μενταγιόν.

Για να το καταφέρουν αυτό χρειάστηκε να εντοπίσουν τον άνθρωπο-δράκο, να ψωνίσουν λουλούδια στα τυφλά, να κάνουν μασάζ ποδιών σε ντόπιους και να ακούσουν Ταϊλανδούς να ερμηνεύουν ελληνικά τραγούδια!

Αφού καταφέρουν να συγκεντρώσουν τους τέσσερις δράκους, έπρεπε να ψάξουν για έναν βούβαλο στα στενά της πόλης, που θα τους οδηγούσε σε ένα αντικείμενο έκπληξη και πλοηγήθηκαν ως το σημείο της νίκης!

Ποιο ζευγάρι κατάφερε να κερδίσει; Δεν ήταν άλλοι από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster, οι οποίοι από τα πρώτα επεισόδια έδειξαν ότι θα είναι οι μεγάλοι νικητές του παιχνιδιού. Μάλιστα, λίγη ώρα αφού ανακοινώθηκε η νίκη τους, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί. Τι ήταν αυτό;

Να ξυρίσει το ''τυχερό'' του μουστάκι on camera και αυτό έκανε. Τότε η Ζενεβιέβ άρχισε να φωνάζει ''όχι του πάει'', ωστόσο ο ίδιος δεν άκουσε τίποτα και έκανε τον λόγο του πράξη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved