Media

Συγκινεί ο Σπύρος Νικολαΐδης: «Η μαμά μου έφυγε από τη ζωή με πολύ βάναυσο τρόπο. Είναι δύσκολο»

Gossip-tv Team

O Σπύρος Νικολαΐδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μίλησε εκτενώς και για την μητέρα του, η οποία έχει φύγει από την ζωή και ο ίδιος νιώθει συγκλονισμένος όσο και αν έχει περάσει καιρός. 

Ο ίδιος είναι ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός και έχει ασχοληθεί πολύ ενεργά και με το μόντελινγκ, που έχει άλλωστε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης, τον οποίο γνωρίσαμε και την περσινή σεζόν καλύτερα μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη "Γη της Ελιάς" παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη "Open Weekend" και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε και στο κομμάτι της απώλειας της μητέρας του, που τον έχει συγκλονίσει και δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει πώς δεν είναι κοντά του.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν πρόλαβα τον Αλέξη Παππά σε καμία πρόβα. Δεν έχουμε συζητήσει, δεν γνωρίζω για ποιο λόγο έφυγε. Μου είπαν ότι απλά πήγε στην πρώτη πρόβα κι έφυγε και δεν ενημέρωσε καν...

Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι πολύ δύσκολα γιατί δεν θα με πάρει η μαμά μου τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά. Είναι πολύ δύσκολο, δεν μπορώ να στο περιγράψω. Η μαμά μου έφυγε με πολύ βάναυσο τρόπο, έφυγε μικρή. Τουλάχιστον πρόλαβε και με καμάρωσε να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όλα όσα είπε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved