Media

Δημήτρης Φραγκιόγλου:«Ένας πολύ μεγάλος πρωταγωνιστής διέδιδε μυθεύματα για μένα»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα μίλησε ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως στα πρώτα του βήματα, μεγάλος –σήμερα- πρωταγωνιστής διέδιδε μυθεύματα για εκείνον ενώ υπήρξε και πρόσωπο το οποίο λειτουργούσε για χρόνια εις βάρος του και η το metoo στάθηκε αφορμή για να το μάθει.

«Ήταν στο πολύ ξεκίνημά μου. Ένας πολύ μεγάλος σήμερα πρωταγωνιστής για κάποιον λόγο διέδωσε ότι στη δεύτερη επαγγελματική παράσταση στην οποία συμμετείχα είχαν βάλει οι γονείς μου δύο εκατομμύρια δραχμές τότε για να παίξω, το οποίο εννοείται ότι είναι μύθευμα. Ο άνθρωπος αυτός σήμερα ζει και μεγαλουργεί... Αν είχα αυτά τα λεφτά τότε, θα είχα ανοίξει εξ αρχής το δικό μου θέατρο και θα τελείωνε. Δεν θα ‘χα κανέναν ανάγκη», είπε ο ηθοποιός.

Παράλληλα ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η υπόθεση του #Metoo, του επέτρεψαν να μάθει ότι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος λειτουργούσε για χρόνια εις βάρος του

«Τον τελευταίο καιρό έχουν συμβεί διάφορα γεγονότα στον χώρο μας και βγαίνουν διάφορα στη φόρα. Μέσα σε αυτά έμαθα ότι για μπόλικες δουλειές στις οποίες είχα προταθεί, κάποιος καλός άνθρωπος με είχε καθαρίσει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved