Media

Τα Νούμερα: Τρελό γέλιο στο Twitter με το «άγριο πέσιμο» της Δανάης στον Δεληβοριά: «Έλεος»

Gossip-tv Team

Τα Νούμερα: Στο σημερινό επεισόδιο, η Δανάη, μη μπορώντας να αντισταθεί με τίποτα στον έρωτά της για τον Φοίβο, πηγαίνει να τον βρει, με στόχο να του εξωτερικεύσει όλα όσα νιώθει, με αρκετά ... έντονο τρόπο!

Η σειρά έχει αγαπηθεί μοναδικά από το τηλεοπτικό κοινό, που την παρακολουθεί κάθε Παρασκευή βράδυ, χωρίς να χάνει επεισόδιο, μιας και κάθε φορά, μας περιμένουν ολοένα και περισσότερες εκπλήξεις!

Όλα όσα είδαμε στο σημερινό επεισόδιο από τα Νούμερα:

Μετά την κοινή τους νίκη ενάντια στη Μαφία, ο Φοίβος και ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι –σε εκνευριστικό βαθμό. Καλούν τον Πάνο Μουζουράκη στη «Μάντρα», ο οποίος, όμως, έχει καταλυτική και συνάμα καταστροφική επίδραση σε όλα τα «νούμερα».

Στο μεταξύ, ο Σταύρος Θεοδωράκης γυρίζει ένα επεισόδιο των «Πρωταγωνιστών» αφιερωμένο στον «Μουζού», περνώντας όμως από τη «Μάντρα», του κινεί την περιέργεια η πολυπλόκαμη προσωπικότητα του Θανάση (Θανάσης Αλευράς).

Ο Φοίβος έχει μια συνάντηση με την Ξένια (Αλεξάνδρα Ταβουλάρη) και τη Χλόη (Έβελυν Λύτρα), που αλλάζει όλα όσα θεωρούσε δεδομένα. Και ο Ζερόμ ζητάει τη βοήθεια του Σπύρου για να κερδίσει την καρδιά της Κίρμπυς (Άννη Θεοχάρη).

Τέλος, η Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) αντιμετωπίζουν πρακτικά προβλήματα στη συγκατοίκησή τους με την Αντιγόνη (Λένα Ουζουνίδου) και τα παιδιά.

Μια από τις σκηνές, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Twitter ήταν όταν η Δανάη "επιτέθηκε ερωτικά" στον Φοίβο, μιας και δεν μπορούσε με τίποτα να ξεχάσει όλα όσα έχουν περάσει μαζί.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved