Media

Βο: Αποκαλύπτει πρώτη φορά αν του έγινε πρόταση για το Survivor-Έπαιξε ρόλο το θέμα με την Καρολίνα;

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι φιλοξενήθηκε ο Bo το μεσημέρι της Παρασκευής (17-03).

Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά απάντησε αν του έγινε πρόταση για το Survivor All Star και αν θεωρεί πως έπαιξε ρόλο το θέμα που προκλήθηκε με την Καρολίνα Καλύβα αλλά και η στάση που κράτησε εκείνος.

1679071152325-431224427-bo-(1).jpg

«Δεν μου έγινε πρόταση να μπω στο Survivor All Star επίσημα. Μπορεί να ήθελαν να κάνουν αλλά βλέποντας όλα αυτά και τη στάση μου να μη με πήραν», δήλωσε ο Bo. Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρθηκαν σε εκείνον και την σχέση του με την πρώην σύντροφό του, Καρολίνα αλλά και όλα όσα έγιναν με την εμπλοκή του Μάριου Πρίαμου, ο Βο είπε πως:

bo-(2).jpg

«Όπως λες πρέπει να χαμογελάμε. Η ζωή είναι πολύ μικρή. Οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες. Μια φορά συμβαίνουν. Προχωράμε μόνο μπροστά. Και ό,τι γυρνάει δεν ξαναγυρνάει. Γενικά κατάλαβα ότι ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ μη λες ποτέ. Και ό,τι σου τύχει πρέπει να το αντιμετωπίσεις ανάλογα και με μια ωριμότητα που θα πρέπει να σε πάει μόνο μπροστά και όχι πίσω. Δεν έχω γίνει πιο επιφυλακτικός στο κομμάτι των φίλων. Θα ήταν άδικο προς κάποιον άλλο που μπορεί να είναι πιο αυθεντικός, πιο σωστός. Θα προσέχεις, να είσαι πιο επιλεκτικός, αλλά δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο καζάνι», είπε μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved