Media

Survivor All Star: Ξέσπασε ο Νικόλας Αγόρου: «Μου ρίχνετε λάσπη»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Ξέσπασε ο Νικόλας Αγόρου μετά το πρώτο συμβούλιο οπού πήρε τρεις ψήφους με τη δικαιολογία ότι έχει πέσει η επίδοση του στους αγώνες.

«Πήρα 3 ψήφους. Δικαίως με ψήφισαν. Καθένας έχει τη δική του κρίση. Σίγουρα όμως χθες δεν έφταιξα εγώ που χάσαμε με 10-3. Ήταν συνολικό το πρόβλημα. Αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι καλά έκαναν και με ψήφισαν, γιατί δεν έπαιξα.

1682449091090-576618177-agorou-(5).jpg

Όμως χθες είχα σοβαρό θέμα, δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι μου, ζαλιζόμουν, δεν μπορούσα να εστιάσω. Υπήρχε πολύ σοβαρό θέμα από αυτή τη δηλητηριώδη σφήκα», είπε στην κάμερα ενώ αργότερα σε συζήτηση που είχε στην καλύβα είπε πως:

agorou-(4).jpg

«Εγώ παραδέχθηκα ότι έχω κάμψη όταν την είχα. Πλέον είμαι δυνατός και προχωράω. Τώρα το πηγαίνουν έτσι σκοινί κορδόνι, είναι λιγάκι αστείο. Μην προσπαθείτε να πατήσετε πάνω σε λόγια που έχω πει. Ακολουθείτε μία συγκεκριμένη δική σας στρατηγική, γιατί θέλετε να βγάλετε κάποιον δυνατό ή επειδή κάτι βλέπετε σε μένα ή στον οποιονδήποτε. Το θέμα είναι να παίζουμε τίμια. Το δέντρο με τους καρπούς θα πειράξεις φυσικά, όχι εκείνο που δεν έχει καρπό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved