Media

J2US: Οι πρώτες δηλώσεις Δρούτσα και Bo μετά την αποχώρησή τους από το σόου!

Gossip-tv Team

J2US: Τις πρώτες δηλώσεις τους μετά την αποχώρησή τους έκαναν ο Μπο και η Εύη Δρούτσα οι οποίοι χθες συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία και τελικά είπαν αντίο στους φίλους που έχουν αποκτήσει στο σόου. 

Παρά το γεγονός ότι έκαναν πολύ μεγάλες προσπάθειες τον τελευταίο καιρό, δεν κατάφεραν να πείσουν το κοινό για να παραμείνουν στο Just The Two of Us.

Χρειάστηκαν 9 live για να αποχωρήσει το συγκεκριμένο ζευγάρι που χάρισε πολλές συγκινήσεις. Ειδικά στο προηγούμενο (8ο) live όταν τους ανατέθηκε να τραγουδήσουν το «Ο δικός μου ο δρόμος» τους στίχους του οποίου είχε γράψει η Εύη Δρούτσα και είχε τραγουδήσει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία ο Πασχάλης Τερζής ο οποίος μάλιστα αμέσως μετά την εμφάνιση του ζευγαριού on stage, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το πλατό για να πει ένα μεγάλο «μπράβο» στην φίλη του Εύη. Η τελευταία συγκινήθηκε ιδιαίτερα και μίλησε για όσα δυνατά τη συνδέουν με τον κορυφαίο Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή.

Χθες το βράδυ, Εύη και Μπο αποχαιρέτησαν το σόου γνωρίζοντας πως έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού αφού πρώτα παραδέχτηκαν ότι έτσι δυστυχώς είναι οι κανόνες.

Δήλωσαν στενοχωρημένοι αλλά χορτασμένοι από μία τόσο όμορφη εμπειρία.

Δείτε το βίντεο με τις τελευταίες δηλώσεις τους μετά την αποχώρησή τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved