Media

Σταύρος Σβήγκος: «Ο γιος μου είναι 5 ετών, η επικοινωνία μας έχει πάει σε άλλο επίπεδο πια»

Gossip-tv Team

Ο Σταύρος Σβήγκος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2night show και μεταξύ άλλων μίλησε για τον 5χρονο γιο του Μιχαήλ Άγγελο.

 

Αρχικά ανέφερε ο ηθοποιός: «Η επικοινωνία έχει πάει σε άλλο επίπεδο πια. Είναι κάτι που μπαίνει πάνω από όλα. Ήδη στεναχωριέμαι που του χρόνου για ένα διάστημα θα έχω γεμάτο πρόγραμμα. Από την άλλη είναι νιώθω και πολύ μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να προετοιμάσεις το παιδί σου για την κοινωνία και εγώ είμαι κατά της γύάλας. Θέλω να ξέρει τι γίνεται για να μπορεί στο μέλλον να πάρει θέση στα πράγματα και να μην έχει άγνοια. Έχουμε κατέβει σε πορεία. Με έχει ρωτήσει “γιατί οι αστυνομικοί βαράνε τους ανθρώπους”. Του εξήγησα χωρίς να του κρύψω την αλήθεια, αλλά χωρίς να τον βάλει να πάρει θέση. Του είπα για τα Τέμπη».

svigkos.jpg

Ο Σταύρος Σβήγκος για τους δικούς του γονείς, είπε: «Μιλάγαμε με τους γονείς μου. Το πατρικό μου ήταν πάνω από το συνεργείο του πατέρα μου. Τώρα το ανακαινίζω και θα μείνω ξανά εκεί που μεγάλωσα. Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι φανοποιοί, έχω τελειώσει κι εγώ μηχανικός αυτοκινήτων. Θυμάμαι τον πατέρα μου που μας έκανε εντριβή όταν αρρωσταίναμε και το χέρι του ήταν σαν γυαλόχαρτο. Ακόμα του ζητάω να με τρίψει».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved