Media

Βίκυ Κάβουρα: Η σχέση της με τον Τζαβέλλα, η κοινή φώτο και τα μηνύματα που δέχεται στο instagram

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε για την κοινή φωτογραφία με τον Γιώργο Τζαβέλλα που δημοσίευσε στο Instagram, την καλοκαιρινή κολεξιόν που ετοιμάζει, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο χώρο της υποκριτικής και τα μηνύματα που δέχεται στα social media.

H Βίκυ Κάβουρα είπε: «Εάν προκύψει κάποια πρόταση που αφορά σε σίριαλ ναι, οτιδήποτε άλλο δεν με αφορά, αλλά κάτι έχω κάνει λάθος και σας μπέρδεψα και με ρωτάτε για εκπομπές και ριάλιτι που δεν με αφορούν».

Και πρόσθεσε στην Όλγα Λαφαζάνη: «Είμαι ευαίσθητη και δεν μου αρέσει αυτό, θα με προτιμούσα να είμαι σκληρή…. Έχει γίνει 2-3 φορές να κλάψω στο αυτοκίνητο Μια φορά είχα πιεστεί από έναν σκηνοθέτη, έκλαψα αλλά μετά από αυτό ένιωθα πολύ δυνατή, όπως κι αν το έλεγε είχε δίκιο… Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν με ρίχνει η απόρριψη. Όποιος έχει δύναμη προσπαθεί να πατήσει τον αδύναμο και έχω υπάρξει πολλά χρόνια αδύναμη, ανυπεράσπιστη.»!

kavoura-(1).jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Η ζωή είναι δύσκολη και κάποιοι νομίζουν ότι έχουμε ασυλία. Μου στέλνουν στο Instagram και μου λένε ότι τα έχω όλα, δεν τα έχω όλα, προσπαθώ για όλα κάθε μέρα. Έχω παλέψει πάρα πολύ στη ζωή μου, ποτέ δεν ήταν εύκολη η ζωή μου.»!

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης στο Happy Day είπε: «Οι γονείς μου είναι δύο γλυκύτατοι άνθρωποι αλλά δεν τους βάζω στα προβλήματά μου από πολύ μικρή.»!

kavoura-(3).jpg

Και υπογράμμισε: «Τα χρήματα για μένα έχουν 2η, 3η σημασία, σημασία έχει η αγάπη, με αυτήν γεμίζεις. Το οικονομικό δεν είναι κριτήριο ούτε για φίλο ούτε για σχέση ούτε για τίποτα. Η ασφάλεια είναι κάτι που αναζητώ και πολλές φορές ίσως το απαιτώ. Θέλω να παίρνω κάθε μέρα αγάπη.»!

Όσον αφορά Τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα και την κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε, δήλωσε: «Δεν κρύβω τίποτα για τη σχέση μου, αλλά δεν θα το συζητήσουμε κιόλας. Είμαι ευτυχισμένη».

kavoura-(2).jpg

Δείτε το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved