Media

Σοκ στον αέρα του OPEN: Η φωτιά ξαφνικά άλλαξε κατεύθυνση – «Φύγετε από εκεί!»

Gossip-tv Team

Πανικός επικράτησε στον τηλεοπτικό αέρα του ΟPEN στη διάρκεια της εκπομπής Καλοκαίρι Yes. Το συνεργείο του σταθμού βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το πύρινο μέτωπο που καίει τις τελευταίες ώρες στη Βοιωτία.

Ο ρεπόρτερ Γιάννης Ζιάκας συνδέθηκε ζωντανά με σκοπό να μεταφέρει το ρεπορτάζ. Μαζί του και ο οπερατέρ Βασίλης Βαφείδης.

«Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στο χωριό Πρόδρομος, το οποίο απειλείται από το πύρινο μέτωπο. Η φωτιά κινείται προς την παραλία Σαράντη, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μία τεράστια μάχη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ στον αέρα με τους παρουσιαστές να τον παροτρύνουν να μείνει μακριά από τις φλόγες.

«Έχει υπάρξει μία μεγάλη αναζωπύρωση, η κατάσταση δυστυχώς είναι οριακή», τόνισε ο Γιάννης Ζιάκας.

Λίγο αργότερα η φωτιά άλλαξε κατεύθυνση λόγω των ισχυρών ανέμων, με αποτέλεσμα να κινηθεί με φόρα προς το τηλεοπτικό συνεργείο.

OPEN23.jpg

Αμέσως επικράτησε πανικός στο στούντιο του Καλοκαίρι Yes, με τη Μαριάντα Πιερίδη να λέει σοκαρισμένη: «Φύγετε παιδιά! Χριστός και Παναγία! Φύγετε, αγάπη μου, από εκεί. Μα είναι δυνατόν τώρα; Τι ψυχραιμία; Γιάννη μου, θέλω να απομακρυνθείτε και θα μιλήσουμε ξανά σε λίγο, σε παρακαλώ».

«Έρχεται, έρχεται, Βασίλη!», ακούγεται να λέει ο ρεπόρτερ του Καλοκαίρι Yes στον οπερατέρ, με τους δύο άντρες να μεταβαίνουν σε ασφαλέστερο σημείο.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved