Media

Λύγισε στον αέρα η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή – «Μου έσφαξε το παιδί μου - Αυτός δεν έχει μάνα;»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα του Mega μίλησε η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή η οποία βιώνει μαζί με την οικογένεια της τις δυσκολότερες ώρες της ζωής της.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή Live News το απόγευμα της Πέμπτης 24/8 και λύγισε για άλλη μια φορά για τον γιο της που δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια.

«Εκείνη την ημέρα το παιδί μου ήρθε από τη δουλειά, έφαγε, ξάπλωσε και πήγε για έναν καφέ. Γιατί πήγαινε με τους φίλους του. Ήταν 19:30 όταν έφυγε και μετά δεν τον ξαναείδα. Ξάπλωσε να κοιμηθεί ήσυχη ότι ο Μιχάλης ήταν βόλτα με φίλους. Το τηλέφωνο όμως χτύπησε μέσα στη νύχτα…

Ήρθε η αδελφή μου και μου λέει έλα λίγο στην αυλή να σου πω κάτι. Παγώνω στην καρέκλα και της λέω μην συνεχίζεις. Πάγωσε η καρδιά μου. Κάτι ένιωσα εκείνη την ώρα. Οι γιατροί στον Ερυθρό Σταυρό αναλαμβάνουν το δυσκολότερο ρόλο να πουν σε μια μάνα πως το παιδί της δεν ζει.

katerina2.jpg

Τον Γιώργο Κατσουρή τον βασανίζει ένα «γιατί».
«Το γιατί μόνο. Για εμάς έχει σταματήσει ο χρόνος και περιμένουμε να μάθουμε τον δολοφόνο του αδελφού μου» λέει ο αδερφός του Μιχάλη.

«Πώς κοιμάται; Πώς κοιμάται η συνείδηση του που μου έσφαξε το παιδί μου. Αυτός δεν έχει μάνα, δεν έχει αδέλφια;», αναρωτιέται η μητέρα του.

«Εδώ έκανε τον σταυρό του. Προσκύναγε. Γιατί έχω χάσει τη μάνα μου χρόνια τώρα και τώρα να βάλω το παιδί εδώ μέσα. Πήγα εδώ στην Αγία Τριάδα δίπλα στο περίπτερο εκεί στη Φιλαδέλφεια και μου είπε «δεν ξέρετε τι παιδί είχατε. Δεν ξέρατε. Θα πέρναγε να ανάψει το κερί, μιλάγαμε. Άφηνε κάτι για την εκκλησία και μετά θα πήγαινε στο γήπεδο…Δεν ξέρετε τίποτα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved