Media

Ραφαέλα Ψαρρού: «Στεναχωρήθηκα γιατί θεώρησα ότι ήταν άδικο όλο αυτό για τον Γιώργο Καράβα»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Καράβας και η σύζυγός του Ραφαέλα Ψαρρού μίλησαν μεταξύ άλλων για την κριτική που είχε δεχθεί με αφορμή κάποιες δηλώσεις του.

Να σας θυμίσουμε ότι όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή, Night Out, ο Γιώργος Καράβας είχε πε: «Πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Και αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι ο εαυτός μου».

karavas-psarrou-(5).jpg

Στο Happy Day λοιπόν ο Γιώργος Καράβας τόνισε: «Δεν ήταν όλος ο κόσμος εναντίον μου, ο περισσότερος κόσμος ήταν στο πλευρό μου, αλλά έτσι είναι η showbiz, οπότε καθόλου δεν με ενόχλησε».

Και η Ραφαέλα Ψαρρού είπε: «Στεναχωρήθηκα γιατί θεώρησα ότι ήταν λίγο άδικο όλο αυτό για τον Γιώργο. Παρ’ όλα αυτά προχωράμε, όλα σιγά σιγά συνηθίζονται».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω από το Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved