Media

Σκουλός: «Θα πρέπει να ρωτήσετε την Ηλιάνα & την παραγωγή γιατί, αν και θα συνέχιζε, δεν συνέβη»

Gossip-tv Team

Για την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τη θέση της κριτή στο My Style Rocks και την αντικατάστασή της από τη Σοφία Χατζηπαντελή ρωτήθηκε ο Δημήτρης Σκουλός ο οποίος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά να κρίνει τις κοπέλες. 

«Η κριτική επιτροπή είναι ανανεωμένη με την προσθήκη της Σοφίας Χατζηπαντελή, οι υπόλοιποι είμαστε στη θέση μας. Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει άστρο. Αν δεν το είχε, δεν θα υπήρχε στην μόδα, στα πράγματα που έχει κάνει. Πέρασα τόσο ωραία πέρσι, ήμασταν δεμένοι με την Κατερίνα Καραβάτου, τον Στέλιο Κουδουνάρη και τώρα με τη Σοφία. Γι’ αυτό είπα με χαρά ξανά το ‘’ναι’»’ είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι.

skoulos.jpg

Όταν όμως ρωτήθηκε για την αποχώρηση της καλής του φίλης Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το συγκεκριμένο πρότζεκτ μόδας, εκείνος απάντησε:

«Θα πρέπει να ρωτήσετε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την παραγωγή γιατί, αν και θα συνέχιζε, δεν συνέβη».

Ο γνωστός φωτογράφος κατέληξε λέγοντας:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα οι καλές παρέες, να περνάς καλά. Ειδικά όταν περνάς τόσες ώρες στη δουλειά. Στη δουλειά δεν πρέπει να πηγαίνει με βαριά καρδιά. Κάποιες φορές μου έχει συμβεί αλλά είναι ‘’παλιά ξινά σταφύλια’’».

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved