Media

Fame Story: Το τρυφερό φιλί στο στόμα για Χριστίνα-Στράτο την ώρα που την αποχαιρετούσε!

Gossip-tv Team

Fame Story: Απόψε (23/10) στα πρώτα κιόλας πλάνα της Ακαδημίας είδαμε τη Χριστίνα Ζιώγα να εισβάλλει στο παιχνίδι ώστε να μαζέψει τα πράγματά της καθώς έπρεπε να αποχωρήσει μετά από απόφαση του κοινού. 

Μόνο που άφηνε πίσω της τον Στράτο, τον νεαρό τραγουδιστή με τον οποίο είχαν έρθει πολύ κοντά και κατάφεραν να γίνουν ζευγάρι μέσα στην Ακαδημία.

stratos-fame-2.jpg

Οι δυο τους θέλησαν να έχουν λίγο χρόνο μαζί πριν εκείνη πάρει τα πράγματά της και αποχαιρετήσει τους νέους φίλους που δημιούργησε μέσα στην Ακαδημία και μίλησαν για λίγο αγκαλιασμένοι, με τη Χριστίνα να λέει στον Στράτο να αντέξει όσο μπορεί για να συνεχίσει το ταξίδι του στο Fame Story.

Λίγο πριν η Χριστίνα φύγει με τα πράγματά της για το σπίτι της, έδωσε ένα πολύ τρυφερό φιλί στον Στράτο όπως και εκείνος όταν έκλεινε οριστικά την πόρτα πίσω της, λέγοντας στους συμπαίκτες της να τον προσέχουν.

Δείτε το βίντεο με το τρυφερό φιλί του ζευγαριού που υποσχέθηκαν ο ένας τον άλλον ότι θα τα ξαναπούν σίγουρα μετά την αποχώρηση του Στράτου από το Fame Story.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved