Media

Fame Story: Μέγκαν και Αριστέα στα χαρακώματα για τα μάτια του Τίτο!

Gossip-tv Team

Fame Story: Η πρώτη ερωτική κόντρα ανάμεσα στους σπουδαστές της Ακαδημίας είναι γεγονός με τη Μέγκαν, την Αριστέα και τον Τίτο να είναι οι πρωταγωνιστές. 

Όπως είδαμε στο αποψινό (9-10/11) επεισόδιο μέσα από την Ακαδημία η Μέγκαν είναι έξαλλη με τον Τίτο που δείχνει να φλερτάρει και με την Αριστέα, ή τουλάχιστον έτσι φαντάζει στα μάτια της.

Σε μία εξομολόγησή της στη Μαίρη, η Μέγκαν δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή της για τη συμπεριφορά του Τίτο ο οποίος όμως δεν δείχνει να έχει αντιληφθεί απολύτως τίποτα.

Μάλιστα όταν συμπαίκτες του είδαν κάπως νευρική τη Μέγκαν μέσα στην Ακαδημία, τον ρώτησαν ευθέως αν της είχε κάνει κάτι. Εκείνος όμως, ο οποίος εκείνη την ώρα έτρωγε, έδειξε να μην έχει καταλάβει απολύτως τίποτα, με τους συμπαίκτες του να τον τρολάρουν αλλά και τον ίδιο να λέει ότι για τις γυναίκες πάντα φταίνε οι άντρες, κάνουν δεν κάνουν κάτι.

Πάντως, όσο και αν ο Τίτο προσπάθησε να προσεγγίσει τη Μέγκαν, εκείνη δεν του έδωσε θάρρος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει με τη στάση της πως είναι ενοχλημένη με τη συμπεριφορά του.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved