Media

Καινούργιου: Πρώην συνεργάτης της σχολίασε την τηλεθέαση του Super Κατερίνα & του απάντησε δημόσια

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο instagram θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όταν είδε πρώην συνεργάτη της να σχολιάζει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της Super Κατερίνα στην οποία μάλιστα μέχρι πρότινος συμμετείχε και εκείνος. 

Ο λόγος για τον Χάρη Λεμπιδάκη ο οποίος ανέφερε σε ανάρτησή του πως η εκπομπή Super Κατερίνα χθες (17/11) σημείωσε αρνητικό ρεκόρ σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν έχασε χρόνο και αποφάσισε να απαντήσει δημόσια στον άλλοτε συνεργάτη της, γράφοντας χαρακτηριστικά πως:

«Όχι, Χάρη, λάθος! Έχουμε κάνει και πιο χαμηλά καλέ… και συγκεκριμένα παραμονή 28/10 (ήσουν και εσύ)

Ξέρεις, εμένα μ’ αρέσει να λέω πάντα την αλήθεια στον κόσμο και να είμαι δίκαιη. Και μάλιστα χθες τα λεγόμενα (Others κανάλια που έπαιζαν παιδικά) στην ώρα 10 με 1 έκαναν τηλεθέαση ρεκόρ με ποσοστά 55%!».

Σε επόμενη ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου παρέθεσε σε φωτό τα νούμερα τηλεθέασης της χθεσινής ημέρας για την πρωινή ζώνη και τόνισε: «Ορίστε λοιπόν… για να καταλάβετε και εσείς μέρες που τα παιδιά είναι στο σπίτι συνήθως δεν βλέπουν πρωινές εκπομπές αλλά παιδικά σε άλλα κανάλια (λογικό, και εγώ το ίδιο έκανα). Γι’ αυτό και τα νούμερα είναι πάντα πιο χαμηλά! Σε περίπτωση που σας νοιάζει».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου, απάντηση στον πρώην συνεργάτη της:

Με το θέμα ασχολήθηκε η εκπομπή Γεια σου. Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved