Media

Καβατζίκης: «Έχω διαβάσει ήδη τρία υποθετικά σενάρια για το μέλλον του Πάμε Δανάη…»

Gossip-tv Team

Με αφορμή τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον και τα  δημοσιεύματα σχετικά με την ίδια, ο Άρης Καβατζίκης στο Πάμε Δανάη αναφέρθηκε στο μέλλον της δικής τους εκπομπής και τα σενάρια που ακούγονται και γράφονται.

Συγκεκριμένα ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Σκέφτομαι ότι επειδή δεν υπάρχει τίποτα συνεννοημένο και ούτε έχουμε μιλήσει με την αρχισυνταξία, αν θα μπορούσα να είμαι τελείως ελεύθερος να πω αυτά που σκέφτομαι. Εμείς είμαστε εδώ σε αυτή την εκπομπή που λέγεται “Πάμε Δανάη” στο Mega. Έχω διαβάσει ήδη μέχρι τώρα τρία υποθετικά σενάρια σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, δεν θέλω να θίξω κανέναν συνάδελφο δημοσιογράφο, τρία τουλάχιστον ρεπορτάζ για το μέλλον αυτής της εκπομπής, τον τελευταίο μήνα.»!

ariskavatzikis_1672389588_3004544089995331061_48975431.jpg

Και πρόσθεσε: «Αυτοί οι συνάδελφοι που γράφουν τα σενάρια για τη σεζόν Σεπτέμβριος 24 – Ιούνιος 25, μπαίνουν καθόλου στα παπούτσια των ανθρώπων που δουλεύουν εδώ; Λίγη ανασφάλεια να έχεις, αυτή τη στιγμή θα έπρεπε όλοι να ψάχνουμε για δουλειά… Αγαπητοί συνάδελφοι που κάνετε τηλεοπτικό ρεπορτάζ και σας σέβομαι απόλυτα, έχει γράψει ήδη τρία σενάρια… Τι θα γίνει; Θα κερδίσεις Πούλιτζερ αν πεις ότι του χρόνου θα γίνει αυτό στην πρωινή ζώνη;»

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το Πάμε Δανάη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved