Media

Πέτρος Φιλιππιδης: Οι ηθοποιοί σχολιάζουν το ενδεχόμενο επιστροφής του στο θέατρο & την τηλεόραση

Gossip-tv Team

Ο Μάνος Ιωάννου, η Εύη Δαέλη και η Χριστίνα Παππά σχολίασαν την ενδεχόμενη επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Ο Μάνος Ιωάννου ανέφερε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω την επανεμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη, άνθρωπος είναι. Δηλαδή πρέπει να μείνει σπίτι του; Είναι φυσιολογικό να βγει έξω. Δεν χρειάζεται να επανενταχθεί, ενταγμένος είναι. Έχω δουλέψει μαζί του και δεν με έχει επηρεάσει σε κάτι. Αν βρισκόμουν στη δουλειά μαζί του, ναι θα ήθελα να συνεργαστούμε ξανά».

filippidis-petrps.jpg

Η Εύη Δαέλη είπε:«Δεν με αφορά αυτός ο άνθρωπος, δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του. Αν υποθέσουμε ότι είναι ένας ο οποίος πνευματικά και ψυχικά δεν είναι καλά, δεν πρέπει να απασχολεί τα μέσα. Να βρει το δρόμο του, να γιατρευτεί, να μπει σε διαδικασία να φτιάξει τον εαυτό του, δεν με αφορά. Γνωρίζω ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του και δεν πέρασαν καλά. Έχω δει μπροστά μου άσχημες συμπεριφορές από πλευράς του. Όλοι στο χώρο γνώριζαν τη συμπεριφορά του».

filippidis.webp

Η Χριστίνα Παππά τόνισε:

«Εγώ τον Πέτρο τον εκτιμώ, έχω συνεργαστεί μαζί του, χαίρομαι πολύ αν ξεκινήσει. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορεί να ξέρει κανένας και η αλήθεια να είναι κάπου στη μέση. Εγώ θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του και έχω έρθει σε επικοινωνία μαζί του».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Πρωινό Σουσού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved