Media

Πάνος Δημάκης: Απαντά στο «παράπονο» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου για τις «17 Κλωστές»

Gossip-tv Team

O Πάνος Δημάκης, το Γεράκι του Chase απάντησε στο «παράπονο» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου.

Η σεναριογράφος είχε αναφέρει στο Στούντιο 4, πως το όνομά της στη σειρά 17 Κλωστές, στην οποία έχει γράψει το σενάριο, δεν ακούγεται παρά μόνο του σκηνοθέτη, Σωτήρη Τσαφούλια.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, «17 Κλωστές», από το οποίο έχει εμπνευστεί το σενάριο η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Πάνος Δημάκης τόνισε στην Super Κατερίνα:

«Τα σχόλια για τη σειρά είναι διθυραμβικά, νομίζω ότι έχει καταπλήξει τον κόσμο. Ο συνδυασμός όλων αυτών των συντελεστών δεν θα μπορούσε να μη δώσει αυτό το αποτέλεσμα».

Και πρόσθεσε: «Υποθέτω ότι θα ήθελε – και δικαίως αν με ρωτάτε – να ακούγεται το όνομά της λίγο παραπάνω με πιο πολλές λεπτομέρειες, γιατί η ίδια έχει μία τεράστια ιστορία».

dimakis-(1).jpg

Όσον αφορά τον Πάνο Βλάχο, οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά, δήλωσε: «Εγώ θα σας πω τη δική μου εμπειρία με τον Πάνο Βλάχο. Την ημέρα που είχα κι εγώ ένα μικρό γύρισμα μαζί του στη σειρά ήταν με ένα μήλο όλη την ημέρα. Όχι μόνο έχασε κιλά, ήθελε να νιώσει στο πετσί του τη στέρηση, να νιώσει ανήμπορος.

Αυτό ίσως έχει περάσει στο ντούκου από κάποιους δημοσιογράφους και να έχουν δώσει έμφαση σε άλλες πτυχές της προσωπικότητάς του».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved