Media

«Πρεμιέρα» για τον Οικονόμου στο Σαββατοκύριακο και το «Καλημέρα»: «Δεν είμαι ο Γιώργος Αυτιάς»!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Τη θέση του Γιώργου Αυτιά στην παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα» πήρε ο Δημήτρης Οικονόμου ο οποίος υποδέχτηκε, όπως κάθε άλλο πρωινό τους τηλεθεατές στο στούντιο του ΣΚΑΪ. 

«Όπως αντιλαμβάνεστε δεν είμαι ο Γιώργος Αυτιάς. Νομίζω ότι είναι φανερό αυτό. Ο Γιώργος σας αποχαιρέτησε και μας αποχαιρέτησε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Και επισήμως ανακοινώθηκε ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, άρα έχει περάσει στην άλλη πλευρά του τραπεζιού. Επομένως θα τα λέμε πια, κάτω από άλλους όρους όταν έρχεται εδώ στα τραπέζια μας» ήταν τα πρώτα λόγια του δημοσιογράφου που σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που απεστάλη σε κάθε Μέσο από τον ΣΚΑΪ θα μοιράζεται εναλλάξ με άλλους συναδέλφους δημοσιογράφους την παρουσίαση της συγκεκριμένης ενημερωτικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου.

oikonomou-sou-kou.jpg

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

«Από αυτό το Σαββατοκύριακο και κάθε εβδομάδα από τις 05.30 το πρωί, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος, θα βρίσκονται εναλλάξ, έως το καλοκαίρι, στο στούντιο του ΣΚΑΪ, για τη δική τους "Καλημέρα". Με ειδήσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις αλλά και απαντήσεις σε όλα όσα θέλουν να γνωρίζουν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ. Στην ατζέντα της εκπομπής, τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας που πέρασε και οι εξελίξεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, με καλεσμένους τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας και ειδικούς.

Στις 9:40 η σκυτάλη της ενημέρωσης περνάει στους «Δεκατιανούς» Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη με ειδήσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας, απευθείας συνδέσεις και ενδιαφέροντα ρεπορτάζ από τον όλο τον κόσμο!».

Ο Δημήτρης Οικονόμου, πάντως, δεν έδειξε να χάνει τη... φόρμα του σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά, αφού απλώς θα το πάρει... σερί μέχρι την επόμενη Παρασκευή που θα δώσει τη σκυτάλη σε συνάδελφό του για την παρουσίαση της εκπομπής που μέχρι πρότινος παρουσίαζε ο Γιώργος Αυτιάς.

Δείτε το βίντεο με την... επίσημη εμφάνιση του Δημήτρη Οικονόμου στο «Καλημέρα»:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved