EUROVISION 2012: Σε τι θέση δίνουν τα στοιχήματα Ελλάδα και Κύπρο
Eurovision

EUROVISION 2012: Σε τι θέση δίνουν τα στοιχήματα Ελλάδα και Κύπρο

Στον... τελικό της Eurovision στο Μπακού, στέλνουν τόσο την Ελευθερία Ελευθερίου όσο και την Ήβη Αδάμου οι αποδόσεις των μπουκμέικερς.

Θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από το εξωτερικό, αναφορικά με την παρουσία της Ελευθερίας Ελευθερίου στον 1ο ημιτελικό της Eurovision και στην πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό, έχει καταφέρει να «κερδίσει» τους μπουκμέικερ, οι οποίοι θεωρούν δεδομένη την πρόκρισή της στον τελικό, όπως άλλωστε και της Κύπρου.

Ας δούμε όμως τι... προβλέπουν οι άνθρωποι των στοιχηματικών πρακτορείων, αναφορικά με την πορεία της Ελευθερίας Ελευθερίου και του «Aphrodisiac». Η αρχή, γίνεται στο πρακτορείο «bwin», το οποίο και θεωρεί... πέμπτο φαβορί για τη νίκη το ελληνικό τραγούδι. Έτσι λοιπόν, η απόδοση που προσφέρεται αγγίζει το 11.0, κάτι που σημαίνει πως με 1 Ευρώ, ο εκάστοτε παίκτης θα κερδίζει 11, αν βέβαια το τραγούδι μας φτάσει στην κορυφή. Όπως γίνεται αντιληπτό, το ελληνικό τραγούδι, σύμφωνα με τις προβλέψεις αυτές, υπολογίζεται πως θα πάρει την πέμπτη θέση στον ημιτελικό, κάτι που θα του δώσει και την πρόκριση. Όσο για την Κύπρο; Η Ήβη Αδάμου έχει κάψει καρδιές και έτσι βρίσκεται μία θέση κάτω από την Ελευθερίου, στην έκτη θέση, με απόδοση που αγγίζει το 13.

Στην ίδια θέση βρίσκεται η Ελλάδα και σύμφωνα με το πρακτορείο «bet365». Εκεί, η Ελλάδα στο στοίχημα για την πρόκριση πλέον και όχι για τη νίκη στον ημιτελικό, βρίσκεται στην πέμπτη θέση, με απόδοση 1.20 (ποντάρουμε 1 Ευρώ, κερδίζουμε 1.20), ενώ η Κύπρος θα δώσει μάχη, καθώς ισοβαθμεί στην όγδοη θέση με την Αλβανία, με απόδοση 1.40! Ανάλογες είναι και οι αποδόσεις στην «Willam Hill», η οποία δίνει στην Ελλάδα την 5η θέση στα προγνωστικά της για την πρόκριση (1.12), ενώ για την Κύπρο, μένει η 7η θέση με απόδοση 1.33! Τέλος, στην Ελλάδα ο ΟΠΑΠ δεν αλλάζει την... συνταγή, με την Ελλάδα να έχει την 5η θέση και την Κύπρο την 7η με αποδόσεις που αγγίζουν το 7.0 και 12.0 αντίστοιχα στην περίπτωση της νίκης στον 1ο ημιτελικό.

Όπως είναι φανερό, τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μπουκμέικερς θα πάρουν τα εισιτήρια που διεκδικούν για τον μεγάλο τελικό της Eurovision, όπου και οι Ελευθερία Ελευθερίου, Ήβη Αδάμου, θα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved