Παρατράγουδα για την ΝΕΡΙΤ ενόψει Eurovision
Eurovision

Παρατράγουδα για την ΝΕΡΙΤ ενόψει Eurovision

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΝΕΡΙΤ έστειλε η δισκογραφική εταιρία Polymusic για τον αποκλεισμό της από τον ελληνικό τελικό της Eurovision.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας ανέφερε στην επιστολή του:
«Αγαπητή κυρία Κούσουλα καλημέρα!
Με μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα από τα Μ.Μ.Ε. για τις συμμετοχές των δισκογραφικών εταιριών στον διαγωνισμό της Eurovision. Και η έκπληξη μου υφίσταται στο γεγονός, ότι δεν μας έχει γίνει πρόταση, όπως οφείλατε, ώστε να είμαστε υποψήφιοι κι εμείς στον διαγωνισμό, αφού είμαστε μία από τις δισκογραφικές εταιρίες του I.F.P.I., με εικοσιπενταετή επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στον χώρο της ποιοτικής μουσικής και τραγουδιού.
Στην ανακοίνωση σας δε στο web site της ΝΕΡΙΤ αναφέρεται αναληθώς:
"Οι υποψήφιοι προέκυψαν μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ προς τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες. Εν συνεχεία, οι δισκογραφικές εταιρείες που ανταποκρίθηκαν επέλεξαν υποψήφιο καλλιτέχνη και υποψήφιο τραγούδι για να διαγωνιστούν στον Ελληνικό Τελικό." Παρακαλώ απολύτως συντασσόμενοι με το σύνταγμα του κράτους που επιτάσσει την ίση μεταχείριση των κράτους έναντι των πολιτών να επανορθώσετε την κατάφορη αδικία και μεροληπτική σας απόφαση καλώντας μας να συμμετέχουμε στον διαγωνισμό με την πολυτάλαντη εικοσιτετράχρονη τραγουδίστρια και performer Αλεξάνδρα Κόνιακ, την οποία και προτείνουμε. Το τραγούδι είναι έτοιμο, το δε Video Clip θα είναι έτοιμο εντός 24 ωρών από την στιγμή της πρόσκλησής μας.
Επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματος μου
Με εκτίμηση, Βίκτωρ Πολυδώρου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved