Αυτοί είναι οι ζεν πρεμιέ που άφησαν εποχή στην ελληνική τηλεόραση
Fun Lists

Αυτοί είναι οι ζεν πρεμιέ που άφησαν εποχή στην ελληνική τηλεόραση

Ξεχώρισαν ως «ωραίοι» μέσα από τη συμμετοχή τους σε σειρές που άφησαν εποχή. Άλλοι αποποιήθηκαν τον χαρακτηρισμό του sex symbol και άλλοι τον κουβαλούν ακόμα. Και στις δυο περιπτώσεις όμως, οι άνδρες αυτοί έχουν χαράξει μια για πάντα το όνομά τους στις γυναικείες καρδιές.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Απόστολος Γκλέτσος και ο Άλκις Κούρκουλος αποτελούν τους πρώτους διδάξαντες του άντρα του σωστού του πρόστυχου που έγραψαν ιστορία ως οι «σκληροί» της showbiz.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το «Έθνος tv» ο «τίτλος» δόθηκε στους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Αιμίλιο Χειλάκη, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Χρήστο Λούλη, Θανάση Ευθυμιάδη και Αλέκο Συσσοβίτη.

Τώρα, που τα πρότυπα του άνδρα φετίχ έχουν αλλάξει, άλλαξαν με τη σειρά τους και οι «σκληροί» της μικρή οθόνης, τουλάχιστον ως προς το προφίλ που περνούν στα Μέσα. Ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γιώργος Καραμίχος, ο Αλέξανδρος Σταύρου -που μάλιστα έχει ψηφιστεί ως ο πιο sexy πρωταγωνιστής στην ψηφοφορία για τα 20 χρόνια του Mega- και ο Αποστόλης Τότσικας "κλείνουν" χρονολογικά την όμορφη αυτή λίστα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved