Ποια ζευγάρια χώρισαν μέσα στο 2012;
Fun Lists

Ποια ζευγάρια χώρισαν μέσα στο 2012;

Απολογισμός της χρονιάς 2012 σε χωρισμούς!

Ένας χωρισμός είναι σαν ένας μικρός θάνατος είχε πει κάποτε κάποιος και μάλλον στην περίπτωση των ζευγαριών που ακολουθούν, ισχύει καθώς αν και έχει περάσει αρκετός καιρός μετά τον χωρισμό τους, δεν τα βρήκαν ποτέ ξανά. Λαμπερά ζευγάρια που κάποτε δήλωναν πολύ ερωτευμένοι, έδωσαν τέλος στη σχέση τους, γυρνώντας νέα σελίδα στη ζωή τους.

Από τα πρώτα ζευγάρια που χώρισαν μέσα στο 2012 ήταν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη. Μετά από περίπου δεκαοκτώ μήνες σχέσης, ο τραγουδοποιός και η ηθοποιός είπαν αντίο ο ένας στον άλλον και μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο αφού προηγουμένως έφτασαν να καυγαδίζουν έντονα. Τόσο που η Πατρίτσια έφυγε από το σπίτι όπου συζούσε με τον σύντροφό της. Ο χωρισμός ήρθε τον Ιούνιο και από τότε τόσο ο Γιώργος Σαμπάνης όσο και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη έχουν βρει νέες αγάπες.

Στα τέλη του καλοκαιριού, άρχισε να ψιθυρίζεται ότι η Νίνα Λοτσάρη και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Σκορδάλης αντιμετώπιζαν κρίση στο γάμο τους. Μέχρι που στις αρχές του Σεπτέμβρη, η ηθοποιός και τραγουδίστρια έστειλε επιστολή σε μεσημεριανή εκπομπή ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα για τις εξελίξεις της προσωπικής μου ζωής και αναφερόμενοι στο όνομά μου θα σας ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων εφόσον ξανά αναφερθείτε στην σχέση μου με τον εν διαστάσει σύζυγό μου Κωνσταντίνο Σκορδάλη να έχετε κάνει την απαραίτητη «αυτοψία» των γεγονότων και από τις δύο πλευρές, γιατί διαφορετικά θίγεται ανεπανόρθωτα η ανθρώπινη υπόστασή μου και το πιο σοβαρό γιατί εμπλέκονται δύο ανήλικα παιδιά. Θα ήθελα να σεβαστείτε την από κοινού επιλογή μας να έχουμε άψογες επαγγελματικές σχέσεις καθώς και μια ανθρώπινη επαφή που πάνω από όλα οφείλουμε απέναντι στα παιδιά μας ανεξάρτητα από το ότι ο καθένας έχει χαράξει το δικό του δρόμο στην προσωπική του ζωή» έγραφε στην επιστολή της η Νίνα Λοτσάρη η οποία πλέον διατηρεί άψογες σχέσεις με τον εν διαστάσει σύζυγό της ενώ συνεχίζουν να είναι πολύ δεμένοι σε επαγγελματικό επίπεδο αφού συνεργάζονται.

Ήταν τέλη Αυγούστου όταν ο Κώστας Μηλιωτάκης έπαιρνε και τα τελευταία ρούχα του από το σπίτι όπου ζούσε με την αγαπημένη του Αγγελική Ηλιάδη για να εγκατασταθεί, μόνος του πλέον, στο σπίτι του στη Βάρη. Ο χωρισμός τους, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, ήταν αναπόφευκτος και η αιτία, ένα τρίτο πρόσωπο που είχε μπει ανάμεσά τους. Μάλιστα κάποιοι ψιθύριζαν πως αυτό το τρίτο πρόσωπο ήταν μία τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη που γνώρισε ο συνθέτης και μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι το οποίο μάλιστα εκείνο το διάστημα έκανε σχέδια γάμου. Από τότε, κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει για το χωρισμό, όμως η Αγγελική έχει δηλώσει πως δεν αποκλείεται στο μέλλον να ξανασυνεργαστεί με τον άλλοτε σύντροφό της.

Βελούδινος χωρισμός ήταν αυτός ανάμεσα στον Στέλιο Ρόκκο και την Ελένη Γκόφα οι οποίοι από τις αρχές του Φθινοπώρου δεν είναι μαζί. Χώρισαν φιλικά και μάλιστα άφησαν πόρτες και... παράθυρα ανοιχτά για επανασύνδεση. «Η Έλενα ήρθε σε λάθος στιγμή στη ζωή μου» είπε σε συνέντευξή του ο Στέλιος Ρόκκος ξεκαθαρίζοντας ότι συνεχίζει να θέλει ερωτικά την πρώην σύντροφό του, όμως θέλει για λίγο καιρό να μείνει μόνος.

Οριστικός όμως ήταν και χωρισμός Ορέστη Τζιόβα και Κατερίνας Παπουτσάκη. Πέρα από το ότι η ηθοποιός έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της έχοντας παντρευτεί τον Παναγιώτη Πιλαφά και περιμένοντας το πρώτο της παιδί, το άλλοτε ζευγάρι έκανε πολλές προσπάθειες να σώσει τη σχέση του χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Έτσι, λίγο μόλις καιρό αργότερα, η Κατερίνα γνώρισε τον Παναγιώτη, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, παντρεύτηκαν μόλις μέσα σε τρεις μήνες και πλέον περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ξαφνικά έσκασε στο χώρο της showbiz ο χωρισμός ενός ζευγαριού που ήταν για παραπάνω από επτά χρόνια μαζί. Ο λόγος για τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Καμμενίδη οι οποίοι έδωσαν άδοξο τέλος στη σχέση τους παρόλο που κάποιοι τους ήθελαν σύντομα να παντρεύονται. Το ζευγάρι χώρισε σε... πολεμικό κλίμα και δεν λένε πλέον ούτε γεια.

Μετά από εννέα χρόνια γάμου και 14 χρόνια σχέσης ο Κλέων Γρηγοριάδης και η Βάσω Μιχαλοπούλου αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Το ζευγάρι δεν χώρισε λόγω ύπαρξης τρίτου προσώπου αλλά λόγω της φθοράς που επήλθε στη σχέση του η οποία ήταν και μοιραία.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην ελληνική showbiz η είδηση ότι η Άριελ Κωνσταντινίδη και ο Σωκράτης Αλαφούζος χώρισαν. Το ζευγάρι έκανε σχέδια γάμου αλλά ξαφνικά το καλοκαίρι που πέρασε, έγινε γνωστό ότι έδωσε τέλος στη σχέση του. Οι λόγοι του χωρισμού δεν έγιναν γνωστοί, όμως με κάποιες δηλώσεις του εκ των υστέρων ο Σωκράτης Αλαφούζος αποκάλυψε πως συνέχιζε να έχει αισθήματα για την ηθοποιό. Τώρα γιατί δεν τα ξαναβρήκαν, μόνο οι δυο τους το ξέρουν.

Ένας ακόμα χωρισμός που συζητήθηκε ήταν αυτός του Κώστα Πηλαδάκη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Το ζευγάρι είχε αρχίσει να έχει σοβαρά προβλήματα από τις αρχές του καλοκαιριού. Το πάλεψε και προσπάθησε να διώξει μακριά την κρίση που αντιμετώπιζε. Όμως, τελικά δεν τα κατάφερε και η σχέση του που κράτησε περίπου ένα χρόνο, αποτελεί παρελθόν.

Ένα ακόμα διαζύγιο που έπεσε σαν βόμβα στον χώρο της showbiz ήταν αυτό ανάμεσα στη Βάσια Παναγοπούλου και τον Φάνη Συναδινό οι οποίοι είχαν αποκτήσει μαζί δύο γιους. Κανένας δεν έμαθε ποτέ γιατί χώρισαν, όμως ο μόνος δρόμος που βλέπουν και οι δύο, είναι αυτός του διαζυγίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved