Δολοφονίες επωνύμων  που… συντάραξαν τον κόσμο
Fun Lists

Δολοφονίες επωνύμων που… συντάραξαν τον κόσμο

Η υπόθεση του Όσκαρ Πιστόριους έχει συνταράξει την παγκόσμια κοινή γνώμη και κάθε της λεπτομέρεια γίνεται θέμα στα δελτία ειδήσεων καναλιών σε όλο τον κόσμο. Υπήρξαν όμως και άλλες δολοφονίες στο παρελθόν που όχι απλά συγκλόνισαν την κοινή γνώμη, αλλά την άφησαν άφωνη.

Μία από αυτές είχε πρωταγωνιστή της τον διάσημο σήμερα ράπερ, Σνουπ Ντογκ. Ο ράπερ συνελήφθη και δικάστηκε για την δολοφονία του Φίλιπ Γουολντεμάριαμ. Ο τελευταίος ήταν μέλος συμμορίας και σκοτώθηκε από τον σωματοφύλακα του Σνουπ, Μακ Κίνλεϊ Λι. Και οι δυο άντρες αθωώθηκαν επειδή οι δικαστές δέχτηκαν ότι βρισκόντουσαν σε αυτοάμυνα.

Ένας ακόμα ράπερ είχε βρεθεί μπλεγμένος σε δολοφονία στο παρελθόν. Ο λόγος για τον Σι-Μέρντερ. Μετά από έναν καυγά, ο 16χρονος Στιβ Τόμας βρέθηκε ξυλοκοπημένος μέχρι θανάτου και πυροβολημένος. Ο ράπερ καταδικάστηκε για φόνο δευτέρου βαθμού, η απόφαση αναιρέθηκε το 2006 από Ανώτατο Δικαστήριο της Λουιζιάνα, αλλά κρίθηκε ένοχος στην δεύτερη δίκη.

Ο ηθοποιός Πολ Κέλι έπειτα από καυγά με τον επίσης ηθοποιό Ρέι Ρέιμοντ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και τον έδειρε μέχρι θανάτου. Η δολοφονία αυτή τον οδήγησε για 24 μήνες στην φυλακή και έπειτα παντρεύτηκε την χήρα του Ρέιμοντ, η οποία φυλακίστηκε επίσης για συνενοχή στο έγκλημα.

Ο Σιντ Βίσιους, ο μπασίστας των Sex Pistols ήταν εξαρτημένος και εκείνος και η κοπέλα του, η πόρνη Νάνσι Σπούνγκεν από την ηρωίνη. Ένα βράδυ ο Σιντ είπε πως ξύπνησε και βρήκε την Νάνσι μαχαιρωμένη στο μπάνιο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο ίδιος καταδικάστηκε για τον φόνο της και έλεγε πως δεν ήθελε να την σκοτώσει, αλλά την μαχαίρωσε πάνω σε ένα τσακωμό, για τον οποίο δεν θυμόταν την αιτία.

Ο Φιλ Σπέκτορ, παραγωγός των Beatles, της Τίνα Τέρνερ και άλλων μεγάλων καλλιτεχνών κρίθηκε ένοχος για τον φόνο της Λάρα Κλάρκσον, για την οποία υποστήριξε πως… αυτοπυροβολήθηκε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved