Οι Έλληνες celebrities που «κατεβαίνουν» στον στίβο της πολιτικής!
Fun Lists

Οι Έλληνες celebrities που «κατεβαίνουν» στον στίβο της πολιτικής!

Πολλοί είναι οι εγχώριοι σταρ που βάζουν υποψηφιότητα με αφορμή τις δημοτικές εκλογές για να ξεκινήσουν καριέρα στην πολιτική.

Ανάμεσά τους ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος βάζει υποψηφιότητα για τον Δήμο Μαραθώνα όπου ζει εδώ και 18 χρόνια. Ο Παύλος Κοντογιαννίδης δεν αποκλείεται να βρεθεί στον συνδυασμό του Ηλία.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο ο Τάσος Χαλκιάς θα δώσει το δικό του αγώνα για τον Δήμο Χαϊδαρίου ενώ ο Λευτέρης Πανταζής θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του ως υποψήφιος Δήμαρχος στο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Ο Μιχάλης Μανιάτης κατεβαίνει για Δήμαρχος στον Πύργο Ηλείας ενώ η Αντωνία Γιαννούλη, που γνωρίσαμε από τηλεοπτικά σίριαλ του Νίκου Φώσκολου, διεκδικεί τον δήμο Τρίπολης με τον συνδυασμό «Μαντινειακή Συμπολιτεία». Για Δήμαρχος Στυλίδας θα ξαναβάλει υποψηφιότητα ο Απόστολος Γκλέτσος ενώ και ο Παύλος Χαϊκάλης «κατεβαίνει» στις εκλογές διεκδικώντας την Περιφέρεια Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Η Λίλα Καφαντάρη θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την Λαϊκή Συσπείρωση, όπως και σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης, ο οποίος υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Τζούλια Παπαδημητρίου βάζουν υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου στην Αθήνα και η Άννα Φόνσου στον ίδιο δήμο με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη. Η Στέλλα Κονιτοπούλου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης με τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας», ενώ η Νόνη Δούνια κατεβαίνει με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου στο Πειραιά. Στον Δήμο Βύρωνα, ο Στέλιος Διονυσίου βάζει υποψηφιότητα για δεύτερη φορά με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Κόνσουλα, όπως επίσης η Ισαβέλλα Δάρρα, αλλά και η Ιωάννα Σουλιώτη.

Στον Δήμο Ηλιούπολης βάζει και πάλι υποψηφιότητα ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος και η Σοφία Βογιατζάκη κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Καλλιθέας. Στον Δήμο Σαρωνικού κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Γιώργος Λιανός, ενώ ο Κώστας Σόμμερ θα στηρίξει τον συνδυασμό του Νίκου Τσαμπαρλή, στον Δήμο Αλίμου. Ο Κώστας Μπίγαλης, διεκδικεί μια θέση στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ η Βάνα Μπάρμπα θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Γλυφάδα με τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας», του Γιώργου Παπανικολάου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved