Η απάντηση της Φειδά στις καταγγελίες της μητέρας της, ένας χωρισμός και η αυτοκτονία μοντέλου που σόκαρε το πανελλήνιο!
Fun Lists

Η απάντηση της Φειδά στις καταγγελίες της μητέρας της, ένας χωρισμός και η αυτοκτονία μοντέλου που σόκαρε το πανελλήνιο!

Η εβδομάδα που πέρασε, ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη καθώς τα γεγονότα που κατέγραψε έγκαιρα και έγκυρα για εσάς το gossip-tv.gr ήταν αρκετά δυσάρεστα.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο παρακολουθήσαμε το ξέσπασμα της μητέρας της Σίσσυς Φειδά η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να βρεθεί στον γάμο της κόρης του που γίνεται αύριο στη Μύκονο ενώ καταφέρθηκε εναντίον της με πολύ πίκρα και θυμό. Το πρώτο θέμα λοιπόν που αναδείξατε εσείς μέσα από τα «κλικ» σας ήταν η απάντηση της όμορφης παρουσιάστριας και διακοσμήτριας εσωτερικών χώρων στη μητέρα της μέσα από τα socialmedia. Στη δεύτερη θέση των θεμάτων που αναδείξατε εσείς ως τοπ ήταν η μάχη της τηλεθέασης ανάμεσα σε εκπομπές που έκαναν πρεμιέρα στην αρχή της εβδομάδας με πολλούς συντελεστές να κρατούν... μαντίλια για να κλάψουν αφού τα νούμερα ήταν ιδιαίτερα απογοητευτικά. Στην τρίτη θέση των τοπ θεμάτων βρέθηκε ένας χωρισμός γνωστού ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον χώρο καθώς κανείς δεν τον περίμενε, μετά από επτά χρόνια γάμου. Στην τέταρτη θέση άλλο ένα δυσάρεστο νέο, που είναι η αυτοκτονία γνωστού μοντέλου η οποία σόκαρε το πανελλήνιο. Τέλος, την πεντάδα κλείνει η... γκάφα της Σταματίνας Τσιμτσιλή την ώρα της εκπομπής της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved