Eurovision

Eurovision 2015: Αυτή είναι η χώρα που νίκησε!

Gossip-tv Team

Οι χώρες ψήφισαν και ανέδειξαν τον φετινό νικητή της Eurovision.  Και ήταν το αποτέλεσμα μιας πραγματικής μάχης ανάμεσα σε τρεις ουσιαστικά χώρες. Αυτές που ήταν και τα μεγάλα φαβορί. Και ήταν μεγάλο θρίλερ... 

Η Ρωσία, η Σουηδία και η Ιταλία σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας που αποδείχτηκε ότι ήθελε γερά νεύρα ανεβοκατέβαιναν στις τρεις πρώτες θέσεις του πίνακα της βαθμολογίες με μικρές διαφορές μεταξύ τους. Η Ρωσία μετά και την 11η χώρα που ψήφισε πήρε ένα μικρό "κεφάλι" 10 βαθμών (112-102) ή οποία όμως στην αμέσως επόμενη χώρα, την Ελβετία έπεσε στους 5! Μεγάλη αγωνία! Και κάπου εκεί οι δυο τους ξεχώρισαν και έπεσε με διαφορά στην τρίτη θέση η Ιταλία.

Στη μέση της ψηφοφορίας η Ρωσία ήταν μπροστά και η Gagarina έδειχνε να μην το πιστεύει. Πολύ συγκινημένη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της σε κάθε 12άρι που έπαιρνε. Η ψηφοφορία της Αγγλίας έφερε την ανατροπή και βρέθηκε ξενά μετά από ώρα η Σουηδία στην πρώτη θέση. Εδώ να σημειώσουμε ότι αρκετές συνδέσεις με χώρες είχαν πρόβλημα και χάνονταν. Κι εδώ ξέφυγε μπροστά πια η Σουηδία με 269 βαθμούς ενώ η Ρωσία ήταν στους 248 και η Ιταλία στους 212. Και λίγο πριν το τέλος ήταν πια σίγουρο. Πριν καν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία νικήτρια χώρα είναι η Σουηδία!

Ο 60ος διαγωνισμός της Eurovision αποτελεί πλέον και επίσημα παρελθόν έπειτα και από την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Οι διαγωνιζόμενοι από κάθε γωνιά της Ευρώπης βγήκαν στην σκηνή, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσπάθησαν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Άλλοι το κατάφεραν άλλοι πάλι όχι. Σημασία έχει πάντα η γνώμη του κοινού και αυτή είναι άλλωστε που δίνει στον νικητή το τρόπαιο.

e-FOOD: Proud Sponsor of #gyrovision
Φα' το με ένα τραγούδι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved