Eurovision 2016: Οι Argo είναι στη Στοκχόλμη και έκαναν την πρώτη τους πρόβα! (φωτό)
Eurovision

Eurovision 2016: Οι Argo είναι στη Στοκχόλμη και έκαναν την πρώτη τους πρόβα! (φωτό)

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν στην πρώτη πρόβα τους στη σκηνή της Eurovision στη Στοκχόλμη οι Argo που φέτος θα μας εκπροσωπήσουν στoν ευρωπαϊκό θεσμό.

Τα έξι μέλη του γκρουπ εμφανίστηκαν με λευκά ρούχα στη σκηνή, όχι όμως αυτά που θα φορέσουν τη μεγάλη βραδιά. Ήταν όμως υποχρεωμένοι να φορούν το χρώμα με το οποίο θα εμφανιστούν τη βραδιά του διαγωνισμού ώστε τεχνικά να έχουν ρυθμιστεί τα πάντα (φώτα, σκιάσεις, προβολείς κτλ).
Το λευκό θα είναι και το χρώμα που θα κυριαρχήσει στην ελληνική εμφάνιση. Στο ξεκίνημα του τραγουδιού μπαίνει ως φόντο μία τεράστια κόκκινη φλόγα και α καπέλα ο Κωνσταντίνος Τοπούζης με τη λύρα του εμφανίζεται πρώτος στη σκηνή ενώ στη συνέχεια κινείται προς την κεντρική σκηνή ώστε να ενωθεί με τα υπόλοιπα μέλη των Argo. To χρώμα από λευκό εναλλάσσεται σε χρυσό και ξαφνικά η ατμόσφαιρα παίρνει... φωτιά! Στοιχεία από... Ζορμπά με μία δυναμική χορογραφία δίνουν χαρίζουν ακόμα περισσότερη ένταση πάνω στη σκηνή, κάνοντας το αποτέλεσμα εκρηκτικό και σίγουρα πολύ ενδιαφέρον.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Argo οι οποίοι εκπροσωπούν τη χώρα μας με απευθείας ανάθεση από την ΕΡΤ, χρειάστηκαν δύο ολόκληρους μήνες εντατικών προβών για να καταλήξουν σε αυτή την παρουσίαση που για πολλούς ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακή. Κατά την άφιξή τους στο Globe Arena της Στοκχόλμης όπου θα διεξαχθεί η φετινή γιορτή του τραγουδιού στην Ευρώπη, τα έξι μέλη του συγκροτήματος ξεναγήθηκαν στα καμαρίνια, έμαθαν τα κατατόπια και μίλησαν σε πολύ καλή διάθεση με τους δημοσιογράφους, εκφράζοντας την ευχή να πάνε όλα καλά τη μεγάλη βραδιά της παρουσίασης του τραγουδιού στο ευρωπαϊκό κοινό. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα τους στην Στοκχόλμη σήμερα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved