Φουρέιρα: «Έχω ένα ενδιαφέρον για την Eurovision»
Eurovision

Φουρέιρα: «Έχω ένα ενδιαφέρον για την Eurovision»

Η Ελένη Φουρέιρα είναι πολυτάλαντη και το έχει αποδείξει.

Η τραγουδίστρια σε κάθε της εμφάνιση παρουσιάζει ένα μοναδικό show και αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως πρέπει να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision. Όπως όλα δείχνουν την ίδια άποψη έχει και η τραγουδίστρια.


Εφέτος γράφτηκε ότι ήσουν πολύ κοντά στο να παρουσιάσεις ένα μουσικό σόου. Είναι κάτι που θέλεις να κάνεις στο μέλλον;
«Η παρουσίαση είναι κάτι πολύ όμορφο, αλλά δεν βιάζομαι, ούτε την ψάχνω. Με ενδιαφέρει να παρουσιάσω ένα σόου. Αν, μάλιστα, αυτό έχει να κάνει με τη μουσική, τότε ακόμη καλύτερα! Είναι κάτι ωραίο, που δεν το αποκλείω για το μέλλον» είπε στην Αγορά και συνέχισε για την Eurovision: «Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο έχω ένα ενδιαφέρον για τη Eurovision. Είναι ένας μουσικός θεσμός που με ενδιαφέρει πολύ...»


Και γιατί δεν πηγαίνεις επιτέλους, να δούμε μια άσπρη μέρα ως χώρα;
Γιατί δεν είναι να το θέλω μόνον εγώ. Πρέπει να το θέλουν και οι υπεύθυνοι της ελληνικής διοργάνωσης. Μου αρέσει πολύ ο διαγωνισμός και πιστεύω πως, όσο περνούν τα χρόνια, γίνεται και πιο σπουδαίος. Βγαίνουν προς τα έξω σημαντικά μηνύματα και από τεχνικής άποψης βλέπουμε εφέ που μόνο σε σόου μεγάλων καλλιτεχνών της Αμερικής χρησιμοποιούνται. θα πάω, λοιπόν, στη Eurovision αν μου γίνει μια σοβαρή πρόταση από τους διοργανωτές. Πολύ ευχαρίστως να το δουλέψουμε και να παρουσιάσουμε κάτι πολύ ωραίο στην Ευρώπη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved