Και ο Ρουμάνος επιτέθηκε στον Πορτογάλο νικητή της Eurovision
Eurovision

Και ο Ρουμάνος επιτέθηκε στον Πορτογάλο νικητή της Eurovision

Στον Πορτογάλο νικητή της Eurovision, Salvador Sobral επιτέθηκε μετά τον Σουηδό και ο Ρουμάνος, Alex Florea. Τον κατηγορεί για θεατρινισμούς και υποκρισία!

«Χρησιμοποίησαν marketing για να κερδίσουν, όπως συμβαίνει και στα περισσότερα talent shows. Η προσωπική του ιστορία έπαιξε ρόλο και ο κόσμος την πίστεψε. Κατά τη δική μου εκτίμηση όμως ο Salvador δεν έχει σωματικά προβλήματα υγείας, αλλά διανοητικά. Όλοι πίστευαν ότι η Ιταλία θα κερδίσει, αλλά στο Κίεβο δημιουργήθηκε ένας μεγάλος μύθος γύρω από το Salvador, επειδή ήταν μυστήριος, δεν έδινε συνεντεύξεις, δεν έβγαζε φωτογραφίες και δεν εμφανίζονταν στις πρόβες. Ο Βούλγαρος εκπρόσωπος θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιήσει την προσωπική του ιστορία, έχει πρόβλημα με την όραση του, αλλά δεν το έκανε. Ο Salvador έπαιζε ένα ρόλο, αυτό ένοιωθα. Τον είδα αρκετές φορές και δεν μου φαινόταν ότι είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. Από την άλλη πλευρά το τραγούδι του είναι υπέροχο και δεν έχει υπάρξει κάτι παρόμοιο για αρκετό καιρό. Αλλά είμαι ενοχλημένος από τους φθηνούς θεατρινισμούς που χρησιμοποίησε και για αυτό είμαι τόσο κυνικός. Πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα, αλλά δεν τα χρησιμοποιούν με αυτό τον τρόπο για να νικήσουν. Αν θέλεις να νικήσεις, συμπεριφέρσου επαγγελματικά, με τη φωνή σου, με την εμφάνιση σου. Έτσι κερδίζεις!»

Η Ρουμανία με τους Alex Florea και Ilinca και το τραγούδι τους Yodel It έφθασαν στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 282 βαθμούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved