Eurovision

Πρώτος στη λίστα για μόσχευμα ο νικητής της Eurovision- Κρίσιμη η κατάσταση του

Gossip-tv Team

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του νικητή της Eurovision. 

Ο Salvador Sobral βρίσκεται στην εντατική μονάδα νοσοκομείου της Λισαβόνας. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι πλέον πολύ κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του, κάτι που υποδεικνύει και το γεγονός ότι έχει τοποθετηθεί στην κορυφή της λίστας για μεταμόσχευση καρδιάς, λόγω επιτακτικής ανάγκης.

Αυτό σημαίνει πως το πρώτο συμβατό μόσχευμα που θα βρεθεί, θα δοθεί στον 27χρονο Salvador. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ο τραγουδιστής πάσχει από χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια, που μπορεί να αντιμετωπιστεί πλέον μόνο με μεταμόσχευση καρδιάς.

Πριν ένα περίπου μήνα οι γιατροί που κουράρουν το Salvador, του συνέστησαν να απέχει από όλες τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Για αυτό το λόγο μάλιστα ακύρωσε όλες τις συναυλίες που είχε προγραμματισμένες το επόμενο διάστημα. Εδώ και κάποιες ημέρες η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε τέτοια που έπρεπε να μεταφερθεί στην εντατική. Εκεί μόνο τρεις άνθρωποι τον επισκέπτονται καθημερινά.

Όπως αναφέρει το infegreece, αυτή τη στιγμή αν και δεν θεωρείται από τους θεράποντες ιατρούς ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, η παρουσία του στην εντατική μονάδα κρίνεται απαραίτητη. Χειρούργος ιατρός του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα El Mundo:

«Είναι κυριολεκτικά άσχημο να περιμένουμε κάποιο συμβατό δότη να πεθάνει και να εξαρτάται η ζωή κάποιου που περιμένει μόσχευμα από τον αριθμό των ασθενών που βρίσκονται στον σχετικό κατάλογο πριν από αυτόν»

Σας υπενθυμίζουμε ότι λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Salvador, χειρουργήθηκε μεταξύ του ημιτελικού και του τελικού του Festival Da Cancao 2017 το Φεβρουάριο, ενώ και στο διαγωνισμό της Eurovision απέφυγε τις πρόβες της πρώτης εβδομάδας, στις οποίες τον αντικατέστησε η αδερφή του Louisa.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved