Γιάννα Τερζή: «Ημουν ανέκαθεν φαν της Eurovision, από πολύ μικρή»
Eurovision

Γιάννα Τερζή: «Ημουν ανέκαθεν φαν της Eurovision, από πολύ μικρή»

Η είδηση ότι τελικά στη Λισαβόνα με την ελληνική σημαία θα μεταβεί η Γιάννα Τερζή χωρίς εθνικό τελικό εξέπληξε περισσότερο την ίδια παρά τους φαν και τους οπαδούς του μουσικού διαγωνισμού.

«Ετοιμαζόμουν κανονικά για τον τελικό εδώ στην Ελλάδα και περιμέναμε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Οταν ακούσαμε ότι οι άλλες δύο δισκογραφικά δεν ανταποκρίθηκαν στις οικονομικές απαιτήσεις που είχε θέσει η ΕΡΤ και αποσύρθηκαν, έμεινα με την ανάθεση στα χέρια μου, ουσιαστικά ερήμην μου. Δεν το περίμενα, ήταν ξαφνικό και ακόμα, προσπαθώ να το αφομοιώσω. Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει τη χαρά μου, είναι από τις πιο ωραίες μου στιγμές», δηλώνει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.
«Ημουν ανέκαθεν φαν της Eurovision, από πολύ μικρή. Μάλιστα, θυμάμαι κάθε χρόνο να στήνω από νωρίς τους γονείς μου και όλους τους φίλους μου μπροστά στην τηλεόραση να τη δούμε όλοι μαζί, μην τυχόν και τη χάσουμε. Από τα αγαπημένα μου κομμάτια -κλισέ αλλά μου αρέσει- είναι το "Noctume" της Νορβηγίας που κέρδισε τον διαγωνισμό το 1995. Από τις ελληνικές συμμετοχές όταν βγήκε η Έλενα τα θέρισε όλα. Ηταν πολύ δυνατό κομμάτι και ως τραγούδι και ως παρουσίαση. Φέτος θεωρώ πως το ίδιο το τραγούδι προστάζει η παρουσίαση του να είναι πιο ατμοσφαιρική», καταλήγει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved