Eurovision 2018: Έτσι θα εμφανιστεί η Γιάννα Τερζή
Eurovision

Eurovision 2018: Έτσι θα εμφανιστεί η Γιάννα Τερζή

Eurovision 2018: Με μία λιτή αλλά και ταυτόχρονα εντυπωσιακή εμφάνιση η Γιάννα Τερζή φιλοδοξεί να κερδίσει τους Ευρωπαίους φαν της Eurovision για να της δώσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Οι πρόβες της Ελληνικής ομάδας με τη Γιάννα Τερζή και τους συνεργάτες της για το «Όνειρο μου» έχουν ήδη ξεκινήσει και όλα δείχνουν πανέτοιμα για να παρουσιασθεί στη Λισαβόνα της .

Όπως μας ενημερώνουν οι Eurovisionistas, το στοιχείο το οποίο φαίνεται πως έχει στις βαλίτσες της η ομάδα ως το λεγόμενο «εύρημα» είναι το μπλε χρώμα που θα παίξει ουσιαστικό και πρωτεύοντα ρόλο στην όλη παρουσίαση του τραγουδιού μας, το οποίο διαγωνίζεται ως γνωστόν στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού την Τρίτη 8 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα πληροφορίες αναφέρουν ότι o χαρακτηριστικός στίχος του τραγουδιού "γιατί θέλεις να μ αλλάξεις και το μπλε μου να ξεβάψεις" θα είναι αυτός ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί από την χορογράφο της Ελληνικής αποστολής Chali Jennings, ως κεντρική ιδέα για όσα θα δούμε να διαδραματίζονται στη σκηνή της Altice Arena με τη βοήθεια του φωτισμού ό οποίος θα παίξει με τη σειρά του σημαντικό ρόλο.

Με ένα εντυπωσιακό φόρεμα, με στοιχεία από το video clip αλλά και γενικότερα με έμπνευση από το στίχο του τραγουδιού των Τερζή-Καλημέρη-Παπαθανασίου-Σταματίου η ελληνική αποστολή φιλοδοξεί να πετύχει το ιδανικότερο «στήσιμο» του «Όνειρό μου» ενώ πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα υπάρχει στη σκηνή το μοντέλο Δημήτρης Βλάχος -όπως αρχικά είχε ακουστεί-αλλά ούτε και ο Οleksandr Bakharyev που προετοιμαζόταν στον Ελληνικό τελικό που δεν έγινε ποτέ.

Ως δεδομένη μπορεί να θεωρηθεί η παρουσία των 4 φωνητικών μία εκ των οποίων θα είναι η Βικτώρια Χαλκίτη.

Η άφιξη της Ελληνικής αποστολής στη Λισαβόνα θα γίνει παραμονή Πρωτομαγιάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved