Eurovivision 2018: Η Γιάννα Τερζή αποκαλύπτει τι θα κάνει επί σκηνής
Eurovision

Eurovivision 2018: Η Γιάννα Τερζή αποκαλύπτει τι θα κάνει επί σκηνής

 Η Γιάννα Τερζή θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision και μιλά για όλο το παρασκήνιο της συμμετοχής της αλλά και πως θα παρουσιάσει το τραγούδι επί σκηνής.

Υποψιαζόσουν όταν παρέδωσες το τραγούδι σου στην ΕΡΤ ότι θα ήταν αυτό τελικά που θα μας εκπροσωπούσε στην Πορτογαλία;

«Ναι, είναι κάτι που είχα σκεφτεί. Οταν γράφτηκε το τραγούδι και διαπίστωσα πόσο ξεχωριστά στοιχεία διέθετε, σκεφτόμουν ότι θα άξιζε να πάει στη Eurovision. Αυτό το κομμάτι το έχω πραγματικά λατρέψει και, ανεξαρτήτως της τύχης του, θεωρώ ότι «κάτι έχει». Κι αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του κόσμου, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, χαίρομαι που διαπιστώνω ότι μοιράζονται κι άλλοι το ίδιο συναίσθημα.» είπε η τραγουδίστρια στο TV Page της εφημερίδας «Νέα Σελίδα»!

Όταν ακυρώθηκε ο ελληνικός τελικός υπήρχαν κάποιοι που υπονόησαν ότι η όλη διαδικασία ήταν στημένη…
Μπορεί να με κατηγόρησαν στην αρχή, αλλά μόλις ακούστηκε το τραγούδι σώπασαν όλοι. Και θεωρώ ότι το «Ονειρό μου» έχει μεγάλο δρόμο μπροστά του. Είναι ένα τραγούδι που σκοπός του ήταν να εκφράσει πολλά κομμάτια του Ελληνισμού και κρυφή μου επιθυμία είναι να το ακούσω να τραγουδιέται σε στάδια απ’ όλους τους Έλληνες. Έχω μεγάλες προσδοκίες απ’ αυτό το τραγούδι.

Τι έχεις σκεφτεί να κάνεις επί σκηνής; Αυτό το κομμάτι είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες που βρίσκονται παντού ανά τον κόσμο και παρακολουθούν τη Eurovision.

Θέλω να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένη και να το πω με πάθος και ψυχή, σαν να είναι τα τελευταία λόγια που θα έλεγα ποτέ. Μαζί μου θα έχω τη Βικτώρια Χαλκίτη, που θα κάνει τη διαχείριση των φωνητικών και θα με συνοδεύει μαζί με την Ειρήνη Ψυχράμη, τη Νία Μπαλάφα και τον Γιάννη Λάφη.

Το τραγούδι είναι στη δέκατη θέση στα γραφεία στοιχημάτων. Εσύ με ποια θέση θα είσαι ευχαριστημένη;

Προετοιμάζομαι και για τα καλύτερα και για τα χειρότερα, αλλά σκέφτομαι θετικά. Θα ήμουν ευχαριστημένη αν είμαστε στην πρώτη δεκάδα. Από εκεί και πέρα, δεν κρύβω ότι έχω μεγάλες προσδοκίες, γιατί αυτό το κομμάτι σημαίνει πολλά για εμένα, είναι σταθμός στη ζωή μου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν την ίδια γνώμη τα μέλη των κριτικών επιτροπών ή οι τηλεθεατές που θα ψηφίσουν.

Τα προγνωστικά δείχνουν ότι το ελληνικό κομμάτι θα πάει καλύτερα από το κυπριακό, που ερμηνεύει η Ελένη Φουρέιρα. Εσύ τι πιστεύεις; Εχουμε δει πολλές φορές στη Eurovision τα προγνωστικά να ανατρέπονται. Θέλω να πάμε και οι δύο πολύ καλά και εννοείται πως η χώρα που βλέπω λιγότερο ανταγωνιστικά είναι η Κύπρος. Θα ήταν χαζό να δω ανταγωνιστικά την Ελένη ή να δει έτσι εκείνη εμένα. Πάντα η Ελλάδα και η Κύπρος αλληλοϋποστηρίζονται σε αυτό τον διαγωνισμό.

Έχεις κάποιο γούρι που θα πάρεις μαζί σου στην Πορτογαλία;

Το μεγαλύτερο γούρι είναι η θετική ενέργεια που εισπράττω απ’ όλους τους Έλληνες. Θα έχω μαζί μου όμως και ένα φυλαχτό που έχω πάρει από ένα μοναστήρι και το κουβαλάω πάντα μαζί μου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved