Eurovision 2018: Η Ολίνα Ξενοπούλου στη  βαθμολογία της Ελλάδας στη Λισαβόνα
Eurovision

Eurovision 2018: Η Ολίνα Ξενοπούλου στη βαθμολογία της Ελλάδας στη Λισαβόνα

Eurovision 2018: Ένα αγαπημένο τηλεοπτικό πρόσωπο, η παρουσιάστρια ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός Ολίνα Ξενοπούλου είναι εκείνη που φέτος πήρε τη σκυτάλη για να καλησπερίσει την Ευρώπη στην 63η Eurovision, με το “χαρακτηριστικό «Good evening Lisbon. Athens calling!»

Η Ολίνα Ξενοπούλου, που έγινε γνωστή το 1986 ως παρουσιάστρια και εκφωνήτρια του καθημερινού προγράμματος της ΕΡΤ 1 , καλωσορίζει την Ευρώπη με τον χαρακτηριστικό τρόπο αυτή τη χρονιά.

Η Ολίνα εκτός των άλλων είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός στο θέατρο αλλά και σε δεκάδες τηλεοπτικές παραγωγές, σκηνοθέτης, ενώ όσον αφορά τον Δημόσιο φορέα είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο Τρίτο Πρόγραμμα της ελληνικής ραδιοφωνίας με την εκπομπή «Ένα διήγημα, μία ανάσα…» αλλά και στο Πρώτο Πρόγραμμα με την εβδομαδιαία εκπομπή της «Νυχτερινές Συναντήσεις».

Εκτός των άλλων δραστηριοτήτων της δανείζει τη φωνή της σε αφηγήσεις ντοκιμαντέρ και διαφημίσεις ενώ τη φωνή της ακούμε ακόμα και στα trailers της Δημόσιας τηλεόρασης. Η Ολίνα, όπως αποκάλυψαν αποκλειστικά οι Eurovisionistas του Mikrofwno, θα δώσει τη βαθμολογία της χώρας μας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved