Eurovision: Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Δείτε ποιος θα δώσει τη βαθμολογία της Ελλάδας
Eurovision

Eurovision: Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Δείτε ποιος θα δώσει τη βαθμολογία της Ελλάδας

Eurovision 2019: Ο φετινός παρουσιαστής της ελληνικής βαθμολογίας στην 64η Eurovision είναι ένα όνομα έκπληξη.

Ο Αλέξης Κωστάλας ήταν ένας από τους πιο σταθερούς παρουσιαστές της βραδιάς του τελικού με μικρές εξαιρέσεις όπου βλέπαμε πρόσωπα που εργάζονται στην ΕΡΤ.

Φέτος, τον ρόλο αυτό τον αναλαμβάνει ένας άνθρωπος που όσοι ασχολούνται με την heavy metal τον γνωρίζουν για όσους βρίσκονται σε άλλα μουσικά μονοπάτια ίσως το όνομά του να μην τους λέει και πολλά.

Σύμφωνα με το mikrofwno, ο GUS G θα είναι εκείνος που φέτος αναλαμβάνει να καλησπερίσει την Ευρώπη από την χώρα μας τη βραδιά του μεγάλου τελικού της Γιουροβίζιον, το Σάββατο 18 Μαϊου, και θα ανακοινώσει στο τηλεοπτικό κοινό της Ευρώπης τα αποτελέσματα από τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα στις χώρες που θα διαγωνιστούν.

Ένας διεθνής star που τιμά την Ελλάδα στα πέρατα της γης καθώς το όνομα του έχει συνδυαστεί με τη heavy metal μουσική αλλά και με τον βασιλιά της τον ozzzy Osborne από το 2009 που συνεργάζεται μαζί του.

Ο Κώστας Καραμητρούδης, για τους φίλους της ροκ μουσικής ο Gus G, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12 Σεπτεμβρίου του 1980. Μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας και όσοι είναι λάτρεις της heavy metal στο πλανήτη τον ξεχωρίζουν.

Από 9 ετών κατάλαβαν όλοι το χάρισμα του στη κιθάρα ενώ ήδη στα 17 του γράφτηκε στο διάσημο μουσικό κολλέγιο του Μπέρκλεϊ στη Βοστώνη. Δεν ολοκλήρωσε ποτέ τις σπουδές του, πάρα το γεγονός ότι είχε και υποτροφία, επειδή συνειδητοποίησε ότι δεν τον ενδιέφεραν οι ακαδημαϊκές γνώσεις αλλά το να ζήσει την εμπειρία.

Είναι ένας από τους νεότερους μουσικούς της heavy-metal που έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο την κιθαριστική τεχνική. Έχει παίξει σε πολλές μουσικές μπάντες όπως Mystic Prophecy, Nightrage, Arch Enemy και Dream Evil.

Έχει πραγματοποιήσει guest εμφανίσεις με διάφορους καλλιτέχνες, όπως παίζοντας σόλο-κιθάρα στα τραγούδια «Felonies of the Christian Art» και «Life Deprived» των Old Man’s Child, στο άλμπουμ In Defiance of Existence, και στο άλμπουμ Gallows Gallery των γιαπωνέζων Sigh.

Ο Ozzy Osbourne , τον επέλεξε ανάμεσα σε πολλούς μουσικούς για βασικό του κιθαρίστα και έκτοτε περιοδεύει μαζί του αν και τον χαρακτηρίζει τρελλάρα.

Έχει δημιουργήσει τη δική του μπάντα τους Firewind στην οποία για όσους γνωρίζουν συμμετέχει και ο σύντροφος της Ευρυδίκης Μπομπ Κατσιώνης.

Μία «εναλλακτική» πρόταση φέτος από την ΕΡΤ που ευχόμαστε να φέρει γούρι στο ούτως ή άλλως εναλλακτικό τραγούδι που φέτος η χώρα μας αποφάσισε να στείλει στη διοργάνωση.

Δείτε τον Gus G στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved