Eurovision 2019: Φαβορί: Το μήνυμα του Barrice στον Sergey Lazarev λίγο πριν τον τελικό  (photos)
Eurovision

Eurovision 2019: Φαβορί: Το μήνυμα του Barrice στον Sergey Lazarev λίγο πριν τον τελικό (photos)

Eurovision 2019: Ο Sergey Lazarev με το «Scream» εκπροσωπεί την Ρωσία στον μεγάλο τελικό της Eurovision και θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Ο Barrice που κατάγεται από την Ρωσία, αλλά έχει μεγαλώσει την Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μην στείλει το δικό του μήνυμα για «καλή επιτυχία» στον συμπατριώτη του, με τον οποίο πριν λίγο καιρό είχαν συναντηθεί στα Madwalk.

«Good Luck bro!! Ты очень талантливы певец и ты заслуживаешь No1 в Eurovision!!! @lazarevsergey. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Sergey φέτος στο @madwalk. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής και ταπεινός άνθρωπος. Του εύχομαι την πρωτιά μιας και είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει και έχει ένα τρομερό τραγούδι σε μουσική του @dimitriskontopoulos» έγραψε το τραγουδιστής και συνθέτης στο Instagram κάτω από την φωτογραφία τους και συνέχισε με τις ευχές του στην Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα: «Φυσικά εύχομαι και στην χώρα μας και την @katerineduska αλλά και την Κύπρο και την υπέροχη @officialtamta ότι καλύτερο!!!»

Να σας θυμίσουμε πώς ο Barrice γνωρίζει από Γιουροβίζιον, καθώς το 2015 είχε δηλώσει υποψηφιότητα με το τραγούδι «Έλα» και τελικά την Ελλάδα τότε εκπροσώπησε η Μαρία Έλενα Κυριάκου έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού.

Θα είναι ο Sergey Lazarev απόψε ο μεγάλος νικητής;

Δείτε την εμφάνιση της Ρωσίας στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved