Eurovision 2011-Κύπρος: Προσπάθειες υποβοήθησης του Χρήστου Μυλόρδου στη σκηνή!
Eurovision

Eurovision 2011-Κύπρος: Προσπάθειες υποβοήθησης του Χρήστου Μυλόρδου στη σκηνή!

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης το ΡΙΚ φαίνεται να θεωρεί ότι ο Άλεξ Παναγή, ο οποίος έχει πάρει μέρος στη Eurovision το 1995 και το 2000 για την Κύπρο, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή στην προσπάθεια ενδυνάμωσης φωνητικά του Χρήστου Μυλόρδου στη σκηνή του Ντύσελντορφ.

Η Κύπρος είναι μια από τις πρώτες χώρες που επέλεξε τον εκπρόσωπο της για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Ο Χρήστος Μυλόρδου, ένας 19χρονος νέος καλλιτέχνης, επιλέχθηκε μέσω του τηλεοπτικού talent show “Performance”. Η επιλογή του Χρήστου δέχθηκε μεγάλη κριτική τόσο από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης όσο και από τους φανς του διαγωνισμού, που δεν είναι ικανοποιημένοι από τις φωνητικές του ικανότητες αλλά και από την έλλειψη εμπειρίας του. Για αυτό το λόγο οι υπεύθυνοι της κυπριακής τηλεόρασης προσπαθούν να βρουν τρόπους να τον ενισχύσουν φωνητικά στη σκηνή.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένα ενημερωτικό σημείωμα του γενικού διευθυντή του ΡΙΚ προς το διοικητικό συμβούλιο αναφέρει ότι μετά από ώριμη σκέψη και από επιστολή που έλαβε από το τοπικό club του Ogae, το Ρικ σκέφτεται ότι ο Άλεξ Παναγή και ίσως και κάποιοι άλλοι διαγωνιζόμενοι του talent show θα μπορούσαν να κληθούν να βοηθήσουν τον Χρήστο στη σκηνή. Ο Άλεξ Παναγή έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από το διαγωνισμό μιας και έχει πάρει μέρος τόσο ως τραγουδιστής, στα φωνητικά αλλά και ως σκηνοθέτης σκηνής όχι μόνο για την Κύπρο αλλά και για την Ελλάδα και τη Μάλτα .

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές φαίνεται ότι το ΡΙΚ σκέφτεται το τραγούδι του Χρήστου Μυλόρδου να έχει ελληνικό στίχο και παραδοσιακό ύφος, χασάπικο ή ζειμπέκικο.

Πηγή: ogaegreece

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved