Eurovision 2021 Τελικός: Η φαντασμαγορική έναρξη της βραδιάς!
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Η φαντασμαγορική έναρξη της βραδιάς!

Eurovision 2021 Τελικός: Με τον πλέον φαντασμαγορικό τρόπο ξεκίνησε η λαμπερή βραδιά του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας

Όπως ακριβώς δηλαδή θα περίμεναν οι απανταχού eurofans του διαγωνισμού μετά από δύο ολόκληρα χρόνια αναμονής.

Όπως γνωρίζετε, η Eurovision πέρυσι δεν διεξήχθη λόγω της πανδημίας και έτσι η φετινή διοργάνωση αναμενόταν με μεγάλη ανυπομονησία από τους φαν του διαγωνισμού.

Και οι διοργανωτές είχαν φροντίσει ώστε να μας πείσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή πως άξιζε τον κόπο να περιμένουμε όλο αυτόν τον καιρό για τη μεγάλη βραδιά του Τελικού!

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η σκηνή του χώρου που φιλοξενεί τη φετινή διοργάνωση είναι ακριβώς η ίδια που είχε φτιαχτεί αρχικά για τη Eurovision 2020.

Οι διοργανωτές μάλιστα έκαναν κάποιες προσθήκες προκειμένου να είναι ακόμα πιο... σούπερ η εμφάνιση όλων των αποστολών φέτος. Πάντως, ο σχεδιασμός της σκηνής, από τον Γερμανό μετρ του είδους Φλόριαν Βίντερ, ο οποίος έχει σχεδιάσει τις σκηνές για πολλές παλιότερες διοργανώσεις, είναι επηρεασμένος, όπως παρακολουθήσαμε και στη λαμπερή έναρξη του μεγάλου τελικού, από το σλόγκαν που προβάλλει η διοργανώτρια Ολλανδία, το Open Up και φυσικά από το τυπικό ολλανδικό επίπεδο τοπίο.

Όσο για τους παρουσιαστές της βραδιάς, την ηθοποιό και τηλεπαρουσιάστρια Σαντάλ Γιάνσεν, τον τραγουδιστή και σχολιαστή του διαγωνισμού Γιαν Σμιτ, την τραγουδίστρια Εντσίλια Ρόμπλεϊ, η οποία είχε εκπροσωπήσει την Ολλανδία στους διαγωνισμούς του 1998 και του 2007 και τη βλόγκερ ομορφιάς Νίκι ντε Γιάγκερ (NikkieTutorials), η οποία, επίσης, θα είναι και η διαδικτυακή παρουσιάστρια του διαδικτυακού περιεχομένου του διαγωνισμού, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς στο παρασκήνιο του YouTube που θα ηχογραφηθεί με τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, έδειχναν απαστράπτοντες και φυσικά πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση σε αυτή την τόσο μεγάλη διοργάνωση!

Φυσικά, από το πρώτο λεπτό, η αγωνία για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού της Eurovision έχει χτυπήσει κόκκινο!

Οι εκπρόσωποι όλων των χωρών έκαναν παρέλαση κατά την έναρξη του λαμπερού σόου!


Δείτε το βίντεο από την έναρξη της φετινής Γιουροβίζιον:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved