Eurovision 2022: Οι We Are Domi θα εκπροσωπήσουν την Τσεχία με το Lights Off
Eurovision

Eurovision 2022: Οι We Are Domi θα εκπροσωπήσουν την Τσεχία με το Lights Off

Eurovision 2022: Με το τραγούδι “Lights Off” θα εκπροσωπήσουν την Τσεχία στη φετινή Eurovision οι We Are Domi.

Ήδη μάλιστα έχουμε πάρει την πρώτη γεύση από αυτά που θα δούμε φέτος στο Τορίνο, μέσα από το video clip τους.

Η σκηνοθεσία του clip είναι του Ruy Okamura και η παραγωγή του Kryštof David που είναι υπεύθυνος της εταιρείας παραγωγής YUMMY YUMMY.

Το videoclip του Lights Off διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι ελέγχονται από κομμάτια αυτιών. Κάθε πράξη που αντιβαίνει στη ροή – συμπεριλαμβανομένου του χορού και του φιλιού – δεν επιτρέπεται και οι φρουροί είναι σε ετοιμότητα για να επαναφέρουν τους πάντες στην τάξη.
Παρόλα αυτά, η τραγουδίστρια του We Are Domi, Dominika Hašková, αρχίζει να συνειδητοποιεί όλα όσα συμβαίνουν. Είναι μάλιστα σε θέση να βγάλει το κομμάτι του αυτιού της και να αναπνεύσει ελεύθερα για πρώτη φορά, ενώ τραγουδάει για τη δύναμη που έχει: “Θα χτυπήσω τις αλλαγές, θα κάνω ένα σχέδιο / είμαι μικρή αλλά ισχυρή, ναι μπορώ”.

Οι φρουροί προφτάνουν την Dominika, όμως τα άλλα δύο μέλη του συγκροτήματος Casper Hatlestad και Benjamin Rekstad είναι σε ετοιμότητα καθώς ηγούνται μιας αντίστασης ενάντια στους ελεγκτές και απενεργοποιούν και τα κομμάτια αυτιών όλων των άλλων.

Ποιοι είναι οι We Are Domi

Πρόκειται για ένα electro-pop συγκρότημα που σχηματίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018 και εδρεύει πρoς το παρόν στην Πράγα. Τα μέλη του κατάγονται από την Τσεχία και τη Νορβηγία, στοιχείο που εμπλουτίζει το πρίσμα των μουσικών τους επιρροών.

Το συγκρότημα αρέσκεται να κινείται σε ένα ιδιαίτερο συνδυασμό electro και Scandi vibes, μία σύζευξη που οδηγεί σε έναν εναλλακτικό σύνθετο pop ήχο.

Οι We Are Domi είναι οι δέκατοι εκπρόσωποι της χώρας στο διαγωνισμό και συνολικά το τέταρτο συγκρότημα της Τσεχίας που θα βρεθεί στη σκηνή της Γιουροβίζιον.

Η Τσεχία θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαΐου.

Δείτε το video clip εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved