Eurovision 2022:Ο νικητής του Voice εντυπωσίασε στον Β΄Ημιτελικό-Υπέροχη η εμφάνιση του Αζερμπαϊτζάν
Eurovision

Eurovision 2022:Ο νικητής του Voice εντυπωσίασε στον Β΄Ημιτελικό-Υπέροχη η εμφάνιση του Αζερμπαϊτζάν

Eurovision 2022: Ο Nadir Rustamli ο οποίος κέρδισε το Voice στο Αζερμπαϊτζάν εκπροσωπεί τη χώρα του στη φετινή Eurovision.

Ο Nadir Rustamli εκπροσωπεί το Αζερμπαϊτζάν με το τραγούδι «Fade to black», σε μουσική και στίχους των Anderz Wrethov, Andreas Stone, Sebastian Schub και Thomas Stengaard.
Γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 1999 στο Salyan του Αζερμπαϊτζάν και είναι 22 χρονών.

Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Τουρισμού και Management του Αζερμπαϊτζάν με ειδίκευση στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Έχει κάνει σπουδές στο πιάνο στο μουσικό σχολείο Gulu Asgarov. Ξεκίνησε την καριέρα του στο τραγούδι το 2018. Συμμετείχε σε διεθνείς μαθητικούς διαγωνισμούς τραγουδιού, μεταξύ άλλων και το Youthvision 2019, όπου τερμάτισε δεύτερος.

Μάλιστα, ο νεαρός κέρδισε το Voice of Azerbaijan το Γενάρη, όντας στην ομάδα του Eldar Gasimov, νικητή της Eurovision 2011 με ποσοστό τηλεψηφοφορίας 42,6%

Το act στον Β΄Ημιτελικό της Γιουροβίζιον, ξεκίνησε με κοντινά πλάνα στο πρόσωπό του και ένα λευκό φως να τον λούζει. Έπειτα, άνοιξαν τα πλάνα και είδαμε να βρίσκεται πάνω σε μία σκάλα μαζί με έναν ακόμη χορευτή και να εκτελούν συγχρονισμένα την χορογραφία. Καθώς το τραγούδι έφτανε στην κορύφωση, η σκάλα έσπασε στη μέση και τοποθετήθηκαν η μία απέναντι από την άλλη.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή του παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved