Eurovision 2019:  Η Κατερίνα Ντούσκα, το Better love, οι 74 βαθμοί και η 21η θέση
Eurovision

Eurovision 2019: Η Κατερίνα Ντούσκα, το Better love, οι 74 βαθμοί και η 21η θέση

Η Κατερίνα Ντούσκα με το τραγούδι Better Love εκπροσώπησε την Ελλάδα στον 64ο διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision το 2019 που έλαβε χώρα στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ μετά από τη νίκη της χώρας στο διαγωνισμό του 2018 το τραγούδι "Toy" της Νέτα. 

Το 2019 η ΕΡΤ έκανε πρόταση στη κατερίνα Ντούσκα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision .

D63WBqvWwAEHaVh.jpg

Η Κατερίνα Ντούσκα αποδέχτηκε την πρόταση και διαγωνίστηκε με το τραγούδι "Better Love", γραμμένο από την ίδια, τον Leon of Athens και τον Ντέιβιντ Σνέντον. Το τραγούδι έλαβε θετικές κριτικές για τη θεατρική εμφάνιση της στη σκηνή του διαγωνισμού σε σκηνοθεσία της Έφη Γούση. Η Ελλάδα κατέκτησε την 5η θέση με 185 βαθμούς στον ημιτελικό. Την επιτροπή και το κοινό δεν κατάφερε να τους κερδίσει τη βραδιά του τελικού αφού έλαβε74 μόλις βαθμούς και βρέθηκε στην 21η θέση ανάμεσα σε 26 διαγωνιζόμενες χώρες.

duska.jpg

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Η μουσική είναι υποκειμενική, οπότε όταν μπαίνει κανείς σε έναν μουσικό διαγωνισμό δεν μπορεί να έχει προσδοκίες. Εγώ νιώθω ότι δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε. Είμαι περήφανη που προσφέραμε ένα θέαμα διαφορετικό. Δεν είναι καθόλου λίγο που από τις 41 χώρες να είμαστε έστω και στην 21η θέση. Μπήκαμε τελικό και νομίζω πως προσφέραμε κάτι. Εγώ φεύγω καλά. Δεν έγιναν όλα όσα ζητήσαμε, αλλά δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν. Έχω μάθει να χάνω στη ζωή μου με αξιοπρέπεια και θέλω να εστιάσω μόνο στα όμορφα. Είμαι περήφανη για αυτό που παρουσιάσαμε», είπε στους δημοσιογράφους μετά τον τελικό της Eurovision.

Δείτε την εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved