Eurovision 2024: H νέα επική αντίδραση του Ισπανού YouTuber όταν άκουσε το unplugged Zari της Σάττι
Eurovision

Eurovision 2024: H νέα επική αντίδραση του Ισπανού YouTuber όταν άκουσε το unplugged Zari της Σάττι

Eurovision 2024 - Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι τον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και η Μαρίνα Σάττι προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη στιγμή που θα ανέβει στη σκηνή. Χτες κυκλοφόρησε και μια διαφορετική live unplugged έκδοση του τραγουδιού μέσα από το κανάλι της Eurovision στο YouTube. Η νέα εκδοχή του «Ζάρι» έγινε στα πλαίσια του Eurovision… A Little Bit More, στο οποίο καλλιτέχνες ερμηνεύουν live τις συμμετοχές τους, γνωστές διασκευές, ακόμη και remix.

Ένας από τους μεγαλύτερους φαν της Μαρίνας Σάττι είναι ο Ισπανός Youtuber, Lavadom ο οποίος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για το τραγούδι της χώρας μας.

Αφού αρχικά έγινε viral με τις αντιδράσεις του σε όλα τα τραγούδια της Μαρίνας, πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα και μάλιστα εμφανίστηκε και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερνανού.

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι: Εντυπωσιάζει στην Ευρώπη με την unplugged έκδοση του τραγουδιού ZARI

MARINA-SATTI-(CREDIT-PEGGY-THEODOROGIANNI).jpg

Ο ίδιος εξέφρασε για άλλη μια φορά την επιθυμία του να συναντήσει την τραγουδίστρια από κοντά και μάλιστα δεν παρέλειψε να στείλει και τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του πατέρα της!

Σε νέο βίντεο και μετά την unplugged εκτέλεση του Ζάρι, ο Lavadom ανέβηκε στα βραχάκια της Ακρόπολης και έδωσε ρεσιτάλ με τις αντιδράσεις του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved