Eurovision 2024: H Μαρίνα Σάττι στο gossip-tv: «Η μαμά μου δεν είχε ακούσει το Zari και ξαφνιάστηκε»
Eurovision

Eurovision 2024: H Μαρίνα Σάττι στο gossip-tv: «Η μαμά μου δεν είχε ακούσει το Zari και ξαφνιάστηκε»

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15/4 σε γνωστό bar restaurant, στο κέντρο της Αθήνας, και συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους από όλα τα Μέσα.

Εκπρόσωποι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, αλλά και από Eurovision sites της χώρας συναντήσαμε την εκπρόσωπο της Ελλάδας για φέτος και μιλήσαμε μαζί της, λίγες ημέρες πριν ανέβει στη σκηνή του Malmö Arena.

Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου. Η δικιά μας Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στην 4η θέση στον Β' Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 9/5.

Ευγενική, χαμογελαστή, πολύ άνετη και απίστευτα ενθουσιασμένη, απάντησε σε ό, τι και αν ρωτήθηκε και δείχνει έτοιμη να σαρώσει φέτος στη Σουηδία με το πολυσυζητημένο Zari. Σε αυτή τη συνάντηση που είχαμε μαζί της, δεν έλειπαν από το πλευρό της οι συνεργάτες της, τόσο εκείνοι που θα την ακολουθήσουν σε αυτό το ταξίδι, όσο και εκείνοι που τόσο καιρό δουλεύουν για το καλύτερο αποτέλεσμα, μεταξύ αυτών και οι ιθύνοντες της ΕΡΤ.

Η Μαρίνα Σάττι, μιλώντας στο gossip-tv.gr αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πώς προέκυψε το viral "τα τα τα" στους στίχους, ενώ δεν δίστασε να μας βάλει να ακούσουμε και την πρώτη version, όπως ακριβώς την είχε λάβει και η ίδια στο e-mail της πριν καιρό. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ούτε η μητέρα της δεν είχε ακούσει το κομμάτι και έμεινε έκπληκτη όταν το άκουσε για πρώτη φορά, στον αέρα της ΕΡΤ, μαζί με όλους εμάς!

Δείχνοντας πως δεν την επηρεάζουν καθόλου τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει για το τραγούδι που έχει διχάσει το κοινό, ξεκαθαρίζει ότι δεν γίνεται να αρέσουν όλα σε όλους και φυσικά είναι μεγάλη επιτυχία που το τραγούδι της έχει απασχολήσει τόσο πολύ. Η δική της ζαριά θέλει σίγουρα να δείξει τον άσσο που θα φέρει την χώρα μας στην πρώτη θέση, μετά από χρόνια.

Συμβαίνει τώρα! Η Μαρίνα Σάττι συναντά τους δημοσιογράφους – Οι πρώτες δηλώσεις του Φωκά Ευαγγελινού

Απολαύστε την παρακάτω...

Marina-Satti-1-(1).jpg

Η Μαρίνα Σάττι.

«Προς το παρόν δεν έχω άγχος. Είχα αγχωθεί λίγο μόνο τις δύο ημέρες της παρουσίασης, όταν έπρεπε να παρουσιάσω το τραγούδι στην ΕΡΤ», ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

Για το τραγούδι της που έχει διχάσει το κοινό είπε: «Το ότι οι μισοί λατρεύουν το τραγούδι και οι άλλοι μισοί το μισούν είναι τέλειο γιατί έτσι είναι και ο χαρακτήρας μου, οπότε καλύτερα από το να περνούσε και να μην ακουμπούσε. Χαίρομαι που είχε έναν αντίκτυπο και δεν πέρασε απαρατήρητο. Σε αυτές τις επιλογές υπάρχει ρίσκο. Δεν γίνονται όλα να αρέσουν σε όλους. Ούτε η μαμά μου το είχε ακούσει το τραγούδι. Όταν το άκουσε στην ΕΡΤ ξαφνιάστηκε λίγο! Την άλλη μέρα βέβαια μού έλεγε "μπράβο κορίτσι μου"!».

Θέλω να πάμε και να πουν "Πω ρε φίλε, τι έκανε η Ελλάδα"

Όνειρό της δεν ήταν να πάει στη Eurovision, όμως, τώρα που ένιωσε ότι οι συνθήκες ήταν κατάλληλες είπε το πολυπόθητο ναι!

«Μικρή έβλεπα Eurovision, τα τελευταία χρόνια όχι και τόσο πολύ. Θυμάμαι όμως πως όταν είχε πάει η Ελένη Φουρέιρα, είχαμε μαζευτεί όλοι μαζί σε ένα σπίτι και είχα πάρα πολύ άγχος. Εμένα δεν ήταν όνειρό μου να πάω στη Γιουροβίζιον. Κι άλλες φορές μου το είχαν προτείνει από την ΕΡΤ αλλά δεν ένιωθα έτοιμη για όλη αυτή την έκθεση. Δεν ξέρω αν μπορούσα να το υποστηρίξω. Φέτος που μου ξαναπροτάθηκε είπα "γιατί όχι;". Το βλέπω σαν ένα φεστιβάλ! Δεν νιώθω ανταγωνισμό απέναντι στους άλλους εκπροσώπους των άλλων χωρών... Είναι μουσική, και ο καθένας φέρνει αυτό που θέλει να φέρει. Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό. Θα ήθελα να πάμε εκεί και να πούνε "Πω ρε φίλε, τι έκανε η Ελλάδα!"», είπε.

Marina-Satti-3-(1).jpg

Η Μαρίνα Σάττι.

Και συνέχισε: «Από την αρχή σκεφτόμουν όλες τις παραμέτρους. Είναι ένας μουσικός διαγωνισμός που στοχεύει όμως στο τέλος και σε μια ζωντανή εμφάνιση την οποία θα δει ο κόσμος μέσα από έναν φακό και μια οθόνη. Όλες οι αποφάσεις που έχουμε πάρει έως τώρα και για τη σκηνική παρουσία και για τη μουσική, πιστεύω ότι είναι σωστές… Και την χορογραφία την πιστεύω πολύ».

Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στο κομμάτι της χορογραφίας είναι πως: «Η σκηνή είναι πολύ μεγάλη. Φέτος θα είναι σε σχήμα σταυρού. Κάθε πλευρά, κάθε άξονας δηλαδή, είναι 18 μέτρα. Οπότε για να διασχίσεις τη σκηνή στην ουσία ψιλοτρέχεις… χοντροτρέχεις. Στην αρχή κάναμε πρόβα αλλού και τώρα έχουμε πάει σε έναν άλλο χώρο που είναι προσομοίωση της σκηνής και για να πάμε από τη μία πλευρά στην άλλη, πρέπει να τρέξουμε. Οπότε αυτό ας πούμε είναι κάτι που μου αρέσει».

Όταν τη ρωτήσαμε για το περίφημο «τα τα τα» που πολυσυζητήθηκε και έγινε viral στα social media, η Μαρίνα Σάττι, δεν δίστασε να μας εξηγήσει πώς προέκυψε ενώ δεν δίστασε να μπει και στα mail της και να μας βάλει να ακούσουμε κι εμείς για πρώτη φορά, την αρχική του version.

Ακούστε την κι εσείς στο βίντεο...

Όσο για την επιλογή ελληνικού στίχου ανέφερε: «Πιστεύω ότι δεν θα ήταν σωστό να πάμε με αγγλικό στίχο. Το βασικό μήνυμα που στέλνει η Ελλάδα φέτος είναι ότι δεν θέλουμε να μοιάσουμε στις τάσεις της δύσης, όπου υπάρχει ένας συγκεκριμένος ήχος και εικόνα. Ήθελα να συμβεί ακριβώς το ανάποδο».

Θα έχει κάποιο γούρι, πριν βγει στη σκηνή; «Θα είναι οι φίλοι μου που θα βρεθούν και μαζί μου πάνω στη σκηνή και θα χορέψουμε. Και ο χορογράφος που θα μας βλέπει απέξω! Και φυσικά η Ερασμία που θα είναι εκτός σκηνής αλλά θα τραγουδάει. Αυτοί θα είναι τα γούρια μου», ανέφερε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved