Eurovision 2024-Αυστραλία: Ξεσηκώνει την Ευρώπη & απειλεί τη Σάττι, συνδυάζοντας pop & παράδοση!

eurovision.tv

Eurovision

Eurovision 2024-Αυστραλία: Ξεσηκώνει την Ευρώπη & απειλεί τη Σάττι, συνδυάζοντας pop & παράδοση!

Οι Electric Fields είναι το πρώτο ντουέτο που εκπροσωπεί την Αυστραλία στον λαμπερό διαγωνισμό μουσικής της Eurovision

Οι περισσότεροι Αυστραλοί fans της Eurovision γνωρίζουν το συγκεκριμένο ντουέτο από το εθνικό σόου SBS το 2019, Eurovision – Australia Decides, όπου οι Electric Fields έχασαν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον διαγωνισμό μουσικής από την Kate Miller-Heidke και κομμάτι 2000 And Whatever.

Eurovision 2024 - Αλβανία: Τι κοινό έχουν η Besa και η Ελένη Φουρέιρα;

Η μελωδική φωνή του Zaachariaha Fielding και το ταλέντο του Michael Ross αυτή τη φορά ενώνονται σε ένα τραγούδι που συνδυάζει την παράδοση με την ηλεκτρονική - pop μουσική.

Το τραγούδι της Αυστραλίας με τίτλο One Milkali περιλαμβάνει γλώσσα Yankunytjatjara, μία γλώσσα των Αβορίγινων των λαών Anangu, ένας από τους παλαιότερους ζωντανούς πολιτισμούς στη γη.

1714035528213-759715894-Electric-Fields.jpg

Instagram / electricfields_music

Ποια είναι η σχέση της Αυστραλίας με την Eurovision;

Η Αυστραλία αν και μεταδίδει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision κάθε χρόνο στο SBS από το 1983, συμμετείχε για πρώτη φορά στον Δεύτερο Ημιτελικό του Διαγωνισμού το 2014, όπου η Jessica Mauboy ερμήνευσε το τραγούδι Sea Of Flags.

Αν και κάθε φορά η Αυστραλία διαγωνίζεται με αρκετά αξιόλογα τραγούδια, δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την πρώτη θέση, κατέχει όμως μία πολύ σημαντική διάκριση.

Είναι η πρώτη χώρα που έχει διαγωνιστεί εξ αποστάσεως! Το 2021, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που προκλήθηκαν από την πανδημία του COVID-19, το SBS επιβεβαίωσε ότι η αποστολή της Αυστραλίας δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ολλανδία και θα διαγωνιζόταν εξ αποστάσεως.

Ακούστε εδώ το τραγούδι της Αυστραλίας για την Eurovision 2024:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved