Eurovision 2024-Δανία: Η SABA τραγουδά για την ψυχική υγεία & συγκινεί

eurovision.tv

Eurovision

Eurovision 2024-Δανία: Η SABA τραγουδά για την ψυχική υγεία & συγκινεί

Η SABA είναι περήφανη που θα τραγουδήσει για τη Δανία και τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Η SABA και η Δανία έρχονται στην Eurovision 2024 για να μεταδώσουν ένα σπουδαίο μήνυμα σχετικά με τις μειονότητες, την ψυχική υγεία και ευαλωτότητα, όπως και τις ψυχικές διαταραχές.

Eurovision 2024-Αυστραλία: Ξεσηκώνει την Ευρώπη & απειλεί τη Σάττι, συνδυάζοντας pop & παράδοση!

Για αρκετά χρόνια, η SABA εργάστηκε ως μοντέλο και φωτογράφος, αλλά το 2023 άδραξε την ευκαιρία της και επικεντρώθηκε στη μουσική, αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ HAIR.

Η SABA και η αποστολή της Δανίας ελπίζουν να διαδραματίσουν έναν σπουδαίο ρόλο στο να γίνει το Μάλμε και η Eurovision 2024 μια γιορτή χωρίς αποκλεισμούς που εκπροσωπεί πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και τη Δανία, με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Ποια είναι η σχέση της Δανίας με την Eurovision;

Η Δανία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 1957. Το 2001, η Κοπεγχάγη φιλοξένησε το μεγαλύτερο πλήθος ανθρώπων όλων των εποχών, καθώς 35.000 άτομα παρακολούθησαν τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision στο Στάδιο Πάρκεν της πόλης.

Η Δανία, χώρα γέννησης ενός από τους πιο διάσημους συγγραφείς παραμυθιών στον κόσμο, του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, κέρδισε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τρεις φορές, το 1963, το 2000 και το 2013.

Αξίζει να σημειώσουμε πως έκανε το ντεμπούτο της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της το 1957, με ένα δυναμικό ξεκίνημα, καθώς τερμάτισε στην 3η θέση! Μετά από μια κακή θέση το 1966, η Δανία αποσύρθηκε από τον διαγωνισμό κι έκανε ξανά την εμφάνισή της το 1978.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024 - Αλβανία: Τι κοινό έχουν η Besa και η Ελένη Φουρέιρα;

Μαρίνα Σάττι: Η ξαφνική αδιαθεσία στο πάρτι της ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision

Eurovision 2024: Το gossip-tv στο Eurovision party για τη Μαρίνα Σάττι!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved