Eurovision 2024: Η μεγάλη αποκάλυψη της Μαρίνας Σάττι για το ρούχο που θα φορέσει
Eurovision

Eurovision 2024: Η μεγάλη αποκάλυψη της Μαρίνας Σάττι για το ρούχο που θα φορέσει

Eurovision 2024 - Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος εντόπισαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Μαρίνα Σάττι και την ελληνική αποστολή καθώς σήμερα 28/4 αναχώρησαν όλοι μαζί για το Μάλμε της Σουηδίας όπου θα διεξαχθεί ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού. 

Η Μαρίνα Σάττι, που εκπροσωπεί την Ελλάδα με το τραγούδι «Ζάρι», έφτασε στο αεροδρόμιο με την ομάδα της. Μαζί της φυσικά ο Φωκάς Ευαγγελινός, creative director της ελληνικής συμμετοχής στη σκηνή της Eurovision, οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλη Καραγιάννη, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

Eurovision 2024: Η ελληνική αποστολή αναχώρησε για τη Σουηδία - Με αέρα νικήτριας η Μαρίνα Σάττι

image00005.jpg
6967943

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας μίλησε στους δημοσιογράφους και εξέφρασε τον ενθουσιασμό της, λίγο πριν ανεβεί στη σκηνή του Malmö Arena.

«Είμαστε έτοιμοι, σήμερα ταξιδεύουμε και αύριο το πρωί έχουμε την πρώτη πρόβα. Κρατάμε δυνάμεις. Θέλω να δω αύριο πως θα είναι εκεί, τι αλλαγές και προσαρμογές θα κάνουμε», είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

«Νιώθω πολύ χαρούμενη, προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη. Θα χορέψουμε πάνω στη σκηνή, θα έχει πολύ διαφορετικές σκηνές κι εικόνες, ανυπομονούμε, ανυπομονώ να τα δείτε κι εσείς».

Σχετικά με το ρούχο που θα φορέσει, η Μαρίνα Σάττι προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη. «Έχουμε επιλέξει το φόρεμα, είναι ροζ μωβ λιλά και από κάτω θα έχω μία συγκλονιστική μπότα».

Δείτε το βίντεο:

Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι

Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε την ερώτηση που έχει ζητηθεί να μην γίνεται στη Μαρίνα Σάττι στις συνεντεύξεις

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για το θάνατο του μπαμπά της-Λύγισε η Ζαμπέτογλου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved