Eurovision 2024 -  Ιρλανδία: Οι Bambie Thug είναι τα τέρατα του φετινού διαγωνισμού!
Eurovision

Eurovision 2024 - Ιρλανδία: Οι Bambie Thug είναι τα τέρατα του φετινού διαγωνισμού!

Με τους Bambie Thug και το τραγούδι «Doomsday Blue» θα εκπροσωπηθεί η Ιρλανδία στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

Το κομμάτι είναι σε μουσική και στίχους των Bambie Ray Robinson, Olivia Cassy Brooking, Sam Matlock και Tyler Ryder. Η συμμετοχή επιλέχθηκε μέσω του εθνικού τελικού της χώρας “Eurosong 2024”, που διοργάνωσε ο τηλεοπτικός φορέας RTÉ.

Eurovision 2024 - Silia Kapsis: Ο χορός επί σκηνής, το ρούχο και το γούρι της

Οι Bambie Thug γεννήθηκαν στο Μακρούμ της κομητείας Κορκ της Ιρλανδίας στις 6 Μαρτίου 1993 αλλά πλέον ζουν στο Λονδίνο. Έχουν κάνει σπουδές στο κλασικό μπαλέτο και στο μουσικό θέατρο. Η μουσική με την οποία ασχολούνται προσδιορίζεται ως “ouija-pop” ένας όρος που επινόησαν οι ίδιοι από περιφρόνηση για την τοποθέτηση σε ένα είδος. Οι στίχοι των περισσότερων τραγουδιών τους θίγουν θέματα χωρισμών, μαγείας, εθισμού στα ναρκωτικά και κατάθλιψης. Η αρχή στη δισκογραφία έγινε το 2021 με το single “Birthday” για να ακολουθήσουν διάφορα άλλα μεταξύ των οποίων τα “Psilocyber”, “Merry Christmas baby”, “Egregore”, “PMP”, “High Romancy” κ.α. Στις 11 Ιανουαρίου 2024, ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή τους στο Eurosong 2024, τον εθνικό τελικό της Ιρλανδίας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024, με το τραγούδι “Doomsday Blue”. Κατάφερε να κερδίσει τη πρώτη θέση έχοντας την στήριξη τόσο του κοινού όσο και της εθνικής επιτροπής.

H συμμετοχή τους:

Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι: Πρώτη φορά το «Ζάρι» στη σκηνή και το βίντεο είναι απολαυστικό!

Eurovision 2024: Καρέ - καρέ η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Τα ρούχα και οι εντυπωσιακές μπότες

Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Έτσι θα εμφανιστεί στη σκηνή του Malmö Arena

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved